Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Šťastná Veronika Žilková! Jej dcéra Kordula (17) zvládla pôrod úplne perfektne!
Zdielať na

Šťastná Veronika Žilková! Jej dcéra Kordula (17) zvládla pôrod úplne perfektne!

Zdroj: instagram/VŽ

Krátko pred odchodom na plánovanú dovolenku na Tenerife s priateľom Pepom Holomáčom (62), sa Veronika Žilková (61) pochválila na Instagrame, že jej milovaná mopslíčka Coffie očakáva šteniatka. Zrejme to bolo už vo finále, keďže pred pár dňami už prišli na svet. Veronika si ešte stále užívala romantické chvíle s novým partnerom na tomto ostrove, kde nikdy nie je zima, no je aj veľmi hrdá na jej najmladšiu dcéru, ktorá bola pri Coffie v čase príchodu šteniatok na svet.

​Posledné mesiace sa stále viac objavuje v médiách aj ďalšia členka rodiny herečky Veroniky Žilkovej, jej krásna dcéra Kordula Stropnická (17). Svoj veľký spoločenský debut zažila vlani na medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch, kde sa prešla po červenom koberci po boku mamy a zaujala svojou krásou v spojení s odvážnymi priesvitnými šatami. Ďalší rozruch vyvolala v súvislosti s jej priateľom, s ktorým sa koncom októbra zúčastnila galavečera Súboj hviezd v Prahe. Tam sa síce snažila jej sestra Agáta Hanychová (37) ich rozdeliť, aby unikli pozornosti fotografov ale  veľmi sa jej to nepodarilo.

Na decembrovej premiére Avatarov sa už ale so svojím vzťahom mladučký pár netajil. Zdá sa, že s publicitou nemá po vzore svojej sestry a mamy ani Kordula žiadne problémy a verejnosť bude o nej a jej súkromí zrejme ešte veľa  počuť. No aktuálne je to v tom najlepšom kontexte, keď sa milovníčka zvierat predviedla aj ako skvelá "veterinárka" amatérka.

Toto o sebe Veronika len prednedávnom prezradila, aj v súvislosti s vášňou jej dcéry:

Priam ako hrdinku Kordulu vychválili mama aj sestra, keď zvládla asistenciu pri pôrode štyroch šteniatok maminej mopslíčky Coffie. "Skvelá Kordulka! Gratulácia, ako zvládla psí pôrod! Je vidieť, že v škole pri predmete veterina a chovateľstvo dávala pozor," pochválila ju mama z Tenerife, neskrývajúc hrdosť. S pochvalou na nevlastnú sestru sa poponáhľala aj Agáta Hanychová. "Segra je jednoducho hustá. Pomohla Kofi odrodiť 4 šteniatka, odviedla ich na kontrolu k veterinárovi... klobúk dolu. A Kofi teda tiež," napísala Hanychová na Instagrame.

Šteniatka sú rozkošné, no viacero komentujúcich zdôraznilo, že množenie bez povolenie a osvedčenia o pôvode je nielen morálne nesprávne, ale v Česku aj ilegálne:

Treba ale dodať, že Kordula má k zvieratám už od detstva veľmi blízky vzťah. Veľmi si od malička želala mať vlastného poníka, čo jej rodičia aj splnili a neskôr dostala od mamy aj vlastného koňa, s ktorým sa zúčastňuje aj na súťažiach v parkúre. Zdá sa, že Kordula je skutočne výnimočná kombinácia krásy, šikovnosti a lásky k zvieratám, ktorá o človeku veľa hovorí - len v tom najlepšom.

Najčítanejšie