Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tento Čech známy v šoubiznise má viac plastík, ako akákoľvek žena! Pre TOTO to robí!
Zdielať na

Tento Čech známy v šoubiznise má viac plastík, ako akákoľvek žena! Pre TOTO to robí!

Zdroj: Instagram/FV

Medzi najznámejších stylistov v Česku patrí rozhodne Filip Vaněk (45). Na českej módnej scéne sa pohybuje už zhruba 25 rokov a medzi jeho klientov patria mnohé české hviezdy a známe tváre. O vkuse Čechov nemá práve tú najlepšiu mienku, módu podceňujú podľa neho aj bohaté celebrity, ktoré by si mohli dovoliť dať väčšie sumy za ich outfity a imidž. On sám je ukážka márnivsoti. Minul už milióny českých korún aj na plastiky tváre a úpravy tela, len aby sa čo najviac priblížil svojim predstavám o dokonalosti.

​Život si dokáže Filip Vaněk užívať skutočne naplno. So svojím partnerom Toníkom sa od januára rozhodli žiť na Lanzarote a do Prahy prichádza tento stylista už iba kvôli práci, ktorá ho napĺňa, a to je jeho splnený sen. Rovnako s nadšením podstupuje jeden zákrok za druhým. "Keď som si trochu upravil nos, dofúkol pusu, vysekal lícne kosti, trochu som si upravil telo, tak som sa začal páčiť svojmu Toníkovi. Predtým sa za mnou v posilňovni ani neotočil. Za tých desať rokov som sa zmenil. Mám takú dohodu s pani lekárkou, že Toník nikdy nebude vyzerať mladšie ako ja, aj keď je," zveril sa Filip o svojej márnivej vášni v rozhovore talkshow Superchat. Všetko, čo robí, teda robí zjavne pre lásku.

"Mám okrem plastiky nosa prerobenú čelusť,  aby bola vysekanejšia, a tiež mám na tele niečo odsaté.  V tvári mám nite, botox, výplne. To už beriem ako čistenie zubov. Teraz riešim krk," bez problémov prezradil, čo všetko je ochotný urobiť pre krásu. Nič z toho ale nebolo zadarmo."Sú to milióny korún. Najdrahšia bola čelusť. Ale potom som perfektne schudol. Musel som byť len na tekutej strave. To bola pecka. To som vážil asi 58 kíl," pochvaľoval si Filip vedľajšie účinky plastiky, keď sa dostal na váhu, akú by chcel mať asi len máloktorý muž.

Filip Vaněk je v Česku vyhľadávaný stylista, vypočujte si jeho rady, ako na doplnky k outfitu:

Teraz sa Vaněk chystá na operáciu, ktorú musí podstúpiť z iných dôvodov, ako estetických. Má problémy s rukou, ktoré si ale zavinil sám."Začína mi už teraz odchádzať ruka. Mám ju opotrebovanú. Ako trhám visačky z oblečenia, mám zápal karpálneho tunela a musím ísť na operáciu. Už 25 rokov trhám visačky, pretože som lenivý vyťahovať nožnice z kabelky. Ako to trhám, namáham ruku a mám ju zničenú," posťažoval sa stylista s trošku za vlasy pritiahnutým problémom. Jeho povolanie mu iste dobre vynáša, a preto vraj nikdy nepozerá na visačky, koľko čo stojí, ale či sa mu to páči a vyhovuje jeho štýlu. A zjavne presne to isté platí aj o jeho vizáži.

Filip Vaněk a Patricie Pagáčová:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Filip Vaněk (@filipvanek)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie