Skoro jasno
18°
Bratislava
Monika
7.5.2024
TOTO Margitu nepoteší! Zagorovej exmanžel prezradil, že sa stretávali za jeho chrbtom!
Zdielať na

TOTO Margitu nepoteší! Zagorovej exmanžel prezradil, že sa stretávali za jeho chrbtom!

Archívna reportáž

O nedávno zosnulej sympatickej speváčke Hane Zagorovej (†75) je známe, že v jej živote zohrali veľmi významnú rolu traja muži. Ako prvý vstúpil do jej života Karel Vágner (80), ktorý má veľký podiel na vzostupe jej kariéry už od mladosti, druhým je baletný majster Vlastimil Harapes (76), za ktorého bola vydatá v rokoch 1986 až 1995 a tým tretím je operný spevák Štefan Margita (66) - jej manžel od roku 1995. Vydala sa za neho okamžite po rozvode s Harapesom. Tí dvaja sa doteraz veľmi v láske nemajú a Margita má údajne problém aj s Vágnerom. 

​Večne usmievavá speváčka Hanka Zagorová dostala od života v tej najväčšej miere takmer všetko, okrem dvoch zásadných vecí - dieťatka a pevného zdravia. V materstve jej zabránila choroba krvi, s ktorou však dokázala bojovať, až kým neprišiel covid a nerozvrátil jej organizmus. Túžbu po dieťati chcela naplniť aspoň adopciou, ale na to bolo za socializmu žiadúce, aby mala manžela. Tým sa stal jej obdivovateľ a v tom čase idol žien, baletný majster Vlastimil Harapes. Tvorili krásny pár, ale dieťa sa im adoptovať nepodarilo. Obaja boli zaneprázdnení  kariérou, a v jednom momente do života Hanky vstúpil Štefan Margita. Dlho svoj vzťah tajili, napokon rozhodla náhoda.

Napriek všetkému na to dodnes Vlastimil Harapes spomína s láskou. Aktuálne niečo viac o jeho vzťahu s Hankou prezradil v šou Honzy Dědka. Aj keď mal v pláne vyspovedať zároveň aj Štefana Margitu, nepodarilo sa to a Harapes bol zaiste rád. Spomínal už pred časom, že s Margitom sa "nemusia", ale s Hankou sa vždy rád stretne. A ako sa zdá, obaja majú dôvod na vzájomnú nevraživosť.

Harapes a Zagorová spolu vystupovali v mnohých šou:

Harapes prezradil, čo sa dialo, keď mal Margita pracovné povinnosti. "Predtým mi Hanka zavolala, že Štefan niekam ide a že si spolu užijeme pekný večer. Ale už dlho nevolávala. Nemôžem povedať, že sme boli v kontakte do poslednej chvíle, to nie," zaspomínal na pekné chvíle s jeho exmanželkou aj potom, čo sa vydala za Margitu. Niet pochýb, že toho táto úprimnosť nemohla potešiť.

​Po jej skone sa Harapes uzavrel, nedokázal kvôli bolesti na duši prísť ani na oficiálnu poslednú rozlúčku s ňou. "Predtým som na to skrátka duševne nemal. Ani dnes to nebude jednoduché, teraz už ale o tom aspoň dokážem rozprávať," vysvetľoval Harapes. "Často na ňu spomínam, pretože som ju mal naozaj veľmi rád a dlho som sa nevedel zmieriť s tým, že tu už nie je," priznal sa sympatický herec a baleťák. Karel Vágner mal v rámci tejto špeciálnej spomienkovej relácie želanie, aby to hlavne nebolo smutné. "Keby sme sa nechali uniesť týmto smerom, utopili by sme sa tu v slzách, pretože všetci štyria sme tú Hanku milovali..," povedal slávny skladateľ a muzikant. Je zjavné, že Hanka nemala núdzu o ľudí, ktorí ju milovali, jej srdce však posledné roky patrilo jednoznačne Štefanovi.

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie