Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
A je to vonku! Hanychová priznala, že vo vzťahu so Soukupom prichádza veľká ZMENA!
Zdielať na

A je to vonku! Hanychová priznala, že vo vzťahu so Soukupom prichádza veľká ZMENA!

Archívna reportáž

Pred vyše 5 rokmi sa Agáte narodila Mia, teraz čaká tretie dieťa s tretím mužom

Hoci ešte nedávno tvrdila Agáta Hanychová (37), že sa chce stiahnuť z verejného života, lebo ju to unavuje, zjavne to nemyslela celkom vážne. V podstate bez pauzy pokračovala v napĺňaní obsahu na Instagrame, ktorý je pre ňu aj zdroj slušného príjmu. Život je pre Agátu šou, v ktorej sa treba predviesť. Napĺňa si tak aj svoje ambície a predstavy a zdá sa, že je spokojná. Podarilo sa jej zaujať aj vplyvného mediálneho magnáta a čaká s ním svoje tretie dieťa. O jeho aj svoje zabezpečenie by malo byť z jeho strany dobre postarané. A teraz má nastať zásadný zmena!

​Do života Agáty Hanychovej priniesol Jaromír Soukup (53) dôležitú zmenu. Jej neustále striedanie partnerov po rozvode s hercom Jakubom Prachařom (39) aspoň na nejaký dlhší čas ustalo, snáď aj nadobro. Osud zrejme chcel, aby otehotnela už po mesiaci vzťahu s Jaromírom. Dieťatko chceli vraj splodiť úmyselne, nebola to iba náhoda. Možno sa predsa len trochu unáhlili, lebo po tom, čo sa vrátili do Prahy a začali si napĺňať aj predstavy o ich spoločnej reality show, začali Agátine problémy s tehotenstvom. Po mesiaci s vysielaním prestali, keď ju kvôli krvácaniu museli hospitalizovať v nemocnici. Zdá sa, že odvtedy je už ale všetko v poriadku.

Tehotenstvo si Agáta už užíva. Je v piatom mesiaci a vie, že čaká dievčatko. "Normálne sa pchám sladkosťami. Nikdy som nebola tehotná na Vianoce, takže je naozaj super, že si môžem užívať sladké a konečne Vianoce naozaj prežeriem," priznala sa v rozhovore pre kafe.cz a tiež dodala, že hoci najprv schudla, teraz ide váha pomaličky nahor. "Už normálne priberám, už mám hore nejaké to kilo. Ale ani pri jednom z tehotenstiev som to neriešila. S Kryšpínom som pribrala 20 kíl, s Miou 15. A myslím si, že toto tehotenstvo bude podobné," zverila sa. Je však unavená, čomu sa ale pri tom, že takmer celý týždeň vysiela svoju novú reláciu Holčičky, nemožno ani čudovať. Ona to pripisuje ale aj veku."Predsa len sa lepšie zvláda tehotenstvo v 26 ako v 37 rokoch. Takže som viac unavená. Je to proste iný stav," vysvetľuje.

Agáta podľa vlastných slov rada varí, no s jedením to však nepreháňa a to ani počas tehotenstva: 

Zatiaľ ale mama dvoch starších detí, s ktorými býva vo vlastnom rodinnom dome so záhradou, postavenom ešte počas manželstva s Jakubom, s otcom jej očakávaného tretieho dieťaťa v spoločnej domácnosti nežije. Aj keď donedávna ešte zvažovala, kde budú bývať, keď sa bábo narodí, teraz už má konečne jasno. Nie je jasné, kto tak rozhodol, ale rodinka sa bude sťahovať k Jaromírovi. Predtým to pritom mienila Agáta riešiť tak, že bude bývanie striedať, lebo deti sú zvyknuté na školu a škôlku v ich terajšom bydlisku. 

Agáta podľa svojich slov konečne pribrala nejaké to kilečko na váhe, rozhodla sa preto prevettrať šatník:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

"Určite sťahovanie plánujeme, ale Jaromír teraz rieši nejaké prestavby jeho domu, pretože sa budeme sťahovať k nemu," potvrdila odrazu jasný plán, čo by mohlo priniesť do jej života ďalšie slušné peniaze, ak svoj dom prenajme, či nebodaj predá. To je ale len málo pravdepodobné, žeby si "zabuchla" tieto zadné vrátka, najmä vzhľadom k jej minulosti. O svadbe zatiaľ ale Agáta Hanychová nehovorí. "Keď sa vezmeme, každý sa to dozvie na mojom Instagrame. Tak ako všetko," odkázala jej sledovateľom. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie