Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Lela a Karlos: Nemá to budúcnosť, nový, mladší muž na obzore!
Zdielať na

Lela a Karlos: Nemá to budúcnosť, nový, mladší muž na obzore!

Archívne video

Aj keď sa manželia Vémolovci tvária, že po afére pre údajnú Karlosovu neveru s mladou pornoherečkou Rikou Fane (18) je u nich už všetko v poriadku, nemusí to byť tak celkom pravda. Nebolo by to prvýkrát, čo známy zápasník MMA zahol Lele s inou ženou, Do jeho výberu patria predovšetkým vyzývavé ženy, obvykle výrazne chirurgicky upravované. Lelu však opustiť nemieni, snaží sa ju rozmaznávať darčekmi ako sa len dá. Iste aj kvôli tomu, aby zarobil na všetok luxus, podstupuje ťažké zápasy, ako je aj ten, ktorý ho čaká koncom decembra.

​Pre "Terminátora" je obdobie pred zápasom vždy mimoriadne náročné. Okrem tvrdých tréningov musí držať prísnu diétu, priam až hladovku. Jeho manželka Lela si pritom užije svoje. "Atmosféra u nás dome začína hustnúť. Do zápasu zostáva mesiac a on už dávno drží diétu. Preto musím doma eliminovať jedlo, aby som ho nedráždila. Nie je nič horšie, ako keď je chlap hladný a drží diétu," zverila sa Agáte Hanychovej v jej relácii Holčičky, ale hneď k tomu pridala aj niečo potešujúcejšie."Po zápase nás čaká svadobná cesta, ktorú sme ešte nemali. Povedalo sme si, že by sme mali raz za čas vyraziť niekam bez detí, čo je podľa mňa v manželstve dôležité," zdôverila sa a spomenula tiež, že Karlos by chcel s ňou aj ďalšie deti.

Takto optimisticky to ale nevidí veštica Graciela, na ktorú sa obrátili z redakcie denníku Šíp. Vyložila na stôl karty, ktoré ukázali koniec ich vzťahu. Bolo by to veľké prekvapenie, keďže sa len toto leto stali manželmi a majú dve malé deti. Lela si tiež veľmi potrpí na život v luxuse, ktorý jej manžel Karlos dokáže zabezpečiť, ale musí pritom tolerovať jeho nálady a divoké nápady, o neverách nehovoriac. "Vidím tu žiarlivosť a nevery, ktoré sa opakujú stále dokola. Ukazuje sa mi tam iná žena a hlavne veľké stresy. Lela sa Karlosovi už dlho vyhráža, že ho opustí. Dochádza jej trpezlivosť, a hoci tvrdí, že to nie je pravda, skutočnosť je iná," pustila sa do výkladu kariet veštica.

Lela si okrem nevier musela zvyknúť aj na Karlosovu záľubu v nebezpčených exotických tvoroch, s ktorými musí žiť v spoločnej domácnosti s deťmi:

"Je tu ukončenie. Ja už dokonca vidím, čo sa ešte nevie, ale Lela sa už pripravuje na odchod od manžela. On je síce zaistený, ale ona sa toho nebojí. Nie je šťastná a navyše už myslí na nového muža," odhaľuje priam šokujúce výjavy z kariet. "Karlos síce Lelu miluje, ale myslí si, že ju vlastní, a kde ju nechá, tam ju nájde, a to ona nechce. Často sa cíti osamelá," vidí Graciela v kartách, čo si azda mnohí aj skutočne myslia.

Veštica neveští Vémolovcom práve idylickú budúcnosť, Lele vraj čoskoro pretečie pohár a Karlos defintívne opustí: 

"Vôbec tu nevidím spoločnú budúcnosť. Najmä Karlos to bude ľutovať, ale už nebude cesty späť. Manželka mu už niekoľkokrát odpustila jeho nevery, ale tie sa budú opakovať. Tentoraz to bude ich definitívny koniec. Je to škoda, keď majú krásne detičky. Do Lelinho života vstúpi nový, mladší muž," šokovala na záver náznakom novej lásky. No pravdou je, že všetko môže byť úplne inak, ako to často pri akýchkoľvek veštbách a predpovediach býva. No nikto by sa nemohol čudovať, ak by Lele raz skutočne praskli nervy, keď sa Karlos opäť raz rozopne zips pri inej kráske.

Súvisiace články

Najčítanejšie