Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
To je ale prekvapenie! Krásna slovenská herečka sa vydala, tajila to poriadne dlho!
Zdielať na

To je ale prekvapenie! Krásna slovenská herečka sa vydala, tajila to poriadne dlho!

Archívne video

Pre slovenskú herečku s maďarskými koreňmi narodenú v Bratislave, Judit Bárdos (34), je už nejaký čas jej domovom Praha. Tam zamierila už pred pár rokmi, aby si to vyskúšala na komparzoch, a ako hovorí, vždy ju aj vybrali. V roku 2014 si zahrala po boku slávnej českej herečky Ani Geislerovej jej dcéru vo filme Fair play o dopingu za éry socializmu v Československu. Vtedy ju bolo treba ešte dabovať, časom vďaka ďalším filmovým rolám v Česku už češtinu zvláda sama. V Česku si našla aj priateľa a ako práve vyšlo najavo, už je z nej vydatá pani.

​Nedávno sa Judit pochválila obrúčkou, keď sa zúčastnila premiéry trojdielnej minisérie Král Šumavy, kde jej režisér zveril úlohu agentky zahraničnej tajnej služby. "Zásnubný nosím tiež, ale musela som ho nechať opraviť," upozornila v rozhovore pre Super.cz sympatická herečka, ktorej priezvisko je tam uvedené v titulkoch ešte ako Bárdos po otcovi, známom politikovi. Od konca augusta, keď sa vydala, si ale všetci už zvykajú používať jej nové priezvisko. Od momentu, keď povedala svoje áno, je z nej pani Pecháček.

Predtým sa tak dohodla na matrike, hoci s jedným detailom. "Hneď som zaškrtla, že nechcem príponu -ová, čo bolo jednoduché, protože hned v prvej kolonke, kde bolo treba uviesť dôvod, bolo, že som cudzinka," a to sedí, hoci "len" zo Slovenska. K jej menu Judit, ktoré je v tejto podobe pomerne časté v Maďarsku, kde tiež hráva, však znie priezvisko Pecháček dosť zvláštne. "Sama si na to ešte len zvykám a ako Pecháček som ešte nič nerobila," priznala herečka. Rozhodla sa ale pre neho zrejme z lásky k manželovi, Slávovi Pecháčkovi, kameramanovi a príležitostnému hercovi.

Judit zažiarila vo filme Fair Play:

Od hlavnej úlohy vo filme FairPlay si Judit zahrala v televíznych seriáloch Bohéma a Svět pod hlavou, vo filmoch Chata na prodej a Čertí brko, Backstage ako aj Posledný závod. Jej manžela, ktorý vyštudoval kinematografiu, zas diváci mohli vidieť v miniseriáli Viktora Tauša Zradcovia, kde stvárnil Reného, jedného z dvoch drogových dílerov.

​Aj keď má už Judit dobrú češtinu, počas rozhovoru odpovedala po slovensky. "Keď som sama za seba, bojím sa, aby som neurobila chyby v skloňovaní, niekedy tiež neviem nájsť to správne slovo. Slovenčina mi pripadá bezpečnejšia a viac v pohode," zdôvodnila to herečka, ktorá sa stal Pražáčkou. "Žije se mi tu dobre. Dúfam, že definitivne," priznala sa s úsmevom herečka s poriadne premiešanými koreňmi.

Najčítanejšie