Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Krásna Heidi Klum (49) poriadne prekvapila: Bábätko s jej mladým manželom!
Zdielať na

Krásna Heidi Klum (49) poriadne prekvapila: Bábätko s jej mladým manželom!

Archívne video

Slávna nemecká modelka Heidi Klum (49) žije s jej o šestnásť rokov mladším manželom Tomom Kaulitzom (33) a jej deťmi z predchádzajúcich dvoch vzťahov striedavo v Nemecku a v USA. Tam je veľmi žiadaná nielen ako modelka, ale aj ako porotkyňa v súťažiach ako Amerika má talent či Nemecká Next Top Model, kde sa aj v roku 2018 zoznámila s Kaulitzom a o rok na to sa vzali. Hoci sú zamilovaní po uši, už asi nikto nečakal, žeby si založili aj rodinu. No Heidi prekvapila svojou túžbou po ďalšom dieťati, čo by bolo už jej piate. Uvedomuje si však aj svoj vek, keďže sa blíži jej päťdesiatke. Rozhodne na to ale nevyzerá a ani sa tak nespráva.

​Dynamický spôsob života, kde sa popri práci stíha Heidi aj divoko zabávať, ako predviedla nedávno počas Halloweena, keď sa obliekla za červa a vyvolala tým senzáciu, jej pomáhajú zabúdať, ako aj jej pribúdajú roky. Jej najstaršia dcéra Leni, ktorej biologickým otcom je taliansky miliardár Flavio Briatore (72), je už plnoletá a začína taktiež s kariérou modelky. Nedávno vyvolali nevôľu verejnosti, keď spolu fotili v spodnej bielizni známej talianskej značky - fotky vraj boli príliš sexi. Okrem nej má Heidi ešte tri deti s britským soulovým spevákom Sealom, a to syna Henry Günthera Ademolu Dashtu (17), Johana Riley Fyodora Taiwoa (15) a dcéru Lou Sulolu (13). Na postave topmodelky to ale nezanechalo žiadne stopy. Nečudo, že sa ešte nevzdáva ani myšlienky na piate dieťa s manželom Tomom Kaulitzom, rockovým hudobníkom.

"Veľká päťdesiatka je už za rohom. A s pribúdajúcim vekom idú veci ťažšie," zverila sa s predstavami o piatom dieťati Heidi Klum v rozhovore pre The Sun. "Ale chcela by som to? Niekedy si myslím, že áno," dodala krásna multimamička. "Keď ste starší, nie je to také jednoduché ako v mladosti. Jedna vec je chcieť a cítiť, druhá je môcť," realisticky uvažuje inak vo všetkom úspešná a žiadaná celebrita narodená v Nemecku. Jej hlavným domovom je už ale dávno USA, kde s ňou žije aj jej mladý nemecký manžel, pochádzajúci z Magdeburgu. S jeho skupinou Tokio Hotel sa preslávili po celom svete a získali viaceré ocenenia MTV. Heidin vzťah s ním je plný vášne, ako ukazujú na svojich profiloch na sociálnych sieťach. 

Pripomeňte si hit Monsoon od "emo" kapely Tokio Hotel, v ktorej pôsobil Tom Kaulitz, manžel Heidi Klum:

Ktovie, či by malé dieťa predsa len nebolo záťažou pre mega kariéru zrelej Heidi, ktorá je aj aktuálne zaneprázdnená prácou na nových projektoch. Minulú sobotu začala spolu s tridsiatimi súťažiacimi a kolegami  nakrúcať 18. ročník súťaže Germany's Next Top Model, ktorá sa bude odohrávať v Los Angeles a premiéru bude mať na jar. Zároveň prebieha tiež v Los Angeles aj súťaž Amerika má talent: All-Stars, v ktorej sa predstavujú minulí víťazi a obľúbenci fanúšikov z predchádzajúcich ročníkov. Okrem toho sa snaží stíhať fotiť rôzne kampane a tiež sa pritom zabávať. Do takéhoto bohato naplneného života si je už akosi ťažko predstaviť navyše aj starostlivosť o malé bábo. Na druhej strane, keby už v živote ani nepohla prstom, nič by sa nestalo, svojou dravosťou zabezpečila rodinu na niekoľko generácií.

Heidi je mamou štyroch detí, 13-ročného Loua na staršom zábere má so spevákom Sealom: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Súvisiace články

Najčítanejšie