Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Veľké priznanie! Aniston ohovárali, že s Pittom nechcela mať deti, PRAVDA je oveľa smutnejšia!
Zdielať na

Veľké priznanie! Aniston ohovárali, že s Pittom nechcela mať deti, PRAVDA je oveľa smutnejšia!

Archívna reportáž

Aniston patrila medzi najtvrdšie zástankyne očkovania

Už roky patrí americká herečka Jennifer Aniston (53) k najobľúbenejším herečkám na svete. Nechce sa veriť, že je to už tridsať rokov, čo zažiarila v seriáli Priatelia a získala si srdcia obrovského množstva sledovateľov. Iba málokto jej neskôr neprial manželstvo s hollywoodskym obľúbencom Bradom Pittom (58). Vyzerali ako ideálna dvojica, o to ťažšie niesli mnohí ich rozchod. Dôvod, prečo sa Brad zamiloval do Angelinny Jolie (47) videli aj v tom, že si vraj Aniston nechcela prekaziť kariéru tehotenstvom. Až doteraz sa k tomu nikdy nevyjadrila.

​Keď aktuálne bilancovala Jennifer Aniston svoj život pre časopis Allure, dotkla sa aj témy dieťaťa a všetkých rečí, ktoré sa okolo nej v tejto téme viedli. Spoveď poňala veľmi úprimne, keď sa priznala, že po ňom veľmi túžila, ale nedarilo sa. "Snažila som sa otehotnieť. Bola to pre mňa náročná cesta, cesta za dieťaťom. Všetky tie roky a roky a roky špekulácií... Bolo to naozaj ťažké. Podstupovala som umelé oplodnenie, pila som čínske čaje. Vyskúšala som všetko, na čo si len spomeniete. Dala by som čokoľvek za to, keby mi niekto poradil: 'Zmraz si vajíčka. Urob to pre svoje dobro.' Ale to si jednoducho nedomyslíte. Takže dnes som tu. Tá loď už odplávala," bilancuje Jen, ktorá sa ale s bezdetnosťou už vraj vyrovnala.

"Cítim skôr úľavu, pretože už nemusím dumať nad tým, či by to šlo. Povedala by som, že v období medzi tridsiatkou a štyridsiatkou som sa brodila sra*kami. Inak som nebola tak nervózna, ustráchaná, neistá sama sebou, ako vtedy. Dnes mi je to jedno. Je mi najlepšie na svete. Oveľa lepšie ako keď som mala 20, 30, 40 rokov," tvrdí herečka, teraz už spokojná a vyrovnaná so svojím životným osudom. Je stále krásna a obdivovaná žena, ale do manželstva sa po svojích skúsenostiach už nehrnie. Najmä Pittova zrada ju veľmi dlho bolela, pričom mnohí ale videli vinu u nej. "Boh ochraňuj ženu, ktorá je úspešná a nemá dieťa. A dôvod, prečo ma manžel opustil, prečo sme sa rozišli, bol vraj ten, že som mu nechcela dať dieťa," povedala to, čo sa o nej kruto všade písalo a hovorilo. 

Pozrite si zábery Brada a Jen v časoch ich veľkej lásky:

Vtedy sa k tomu nedokázala postaviť čelom a povedať pravdu. "Prešla som si naozaj ťažkými vecami, a keby som si nimi neprešla, nikdy by som sa nestala tým, kým som mala byť. Preto som za všetky tie sr*čky taká vďačná. Inak by som zostala zaseknutá ako človek, ktorý sa tak veľmi bojí, je nervózny a nevie, kým je. A teraz mi je to, ku*va, jedno," hovorí herečka, ktorá je už skutočne nad vecou. "Mám pocit, že som prešla obdobím, ktoré bolo náročné, a vraciam sa späť na svetlo. Som neustále v procese vývoja. Vďakabohu. Aký nezaujímavý by bol život, keby sme všetci dosiahli hneď osvietenie," myslí si a raz vraj napíše pravdivý príbeh svojho života. Na jej úprimné priznane vraj zareagoval aj Brad Pitt. "Brad rešpektuje Jenniferino rozhodnutie otvorene hovoriť o svojom boji s neplodnosťou," povedal zdroj z blízkosti herca, ktorý azda po rokoch tiež pociťuje úľavu, že je už pravda vonku. 

Na fotenie pre magazín Allure si Jennifer priniesla aj svojich psích kamarátov: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie