Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
To je ale prekvapenie! Vzácny PRSTEŇ na Prachařovej ruke hovorí jasne!
Zdielať na

To je ale prekvapenie! Vzácny PRSTEŇ na Prachařovej ruke hovorí jasne!

Archívna reportáž

Jakub žiaril roky aj v talentovej šou ČSMT

To, že sa český hudobník, moderátor aj herec Jakub Prachař (39) teší stále veľkej popularite, nie je nič prekvapivé. Sympatický a talentovaný muž z hereckého klanu to má skvelo rozohrané na všetky strany, a do zabudnutia rozhodne neupadne. No ako to už býva, najsledovanejší býva pri celebritách ich súkromný život.

Jakuba čaká aktuálne veľká premiéra, keď sa na obrazovky dostane počas Vianoc nová rozprávka o českej legende - Krakonošovi.  Pôvodne mala byť odvysielaná presne na Štedrý večer, ale bude to až na druhý deň. "Nedá sa nič robiť a ja by som chcel apelovať na všetkých našich fanúšikov, aby si zapli televíziu 25. decembra a pred deťmi predstierali, že je 24. decembra, ab sme mali my všetci pocit, že sme naozaj nakrútili tú štedrovečernú rozprávku," obrátil sa s typickým humorom na divákov.  

No to, čo zaujalo zraky prítomných na tlačovke k rozprávke, bol prsteň na Jakubovej ruke. Ak by sa niekomu zazdalo, že je to nebodaj obrúčka, na druhý pohľad bolo jasné, že ani náhodou. Na masívnom prsteni bola podobizeň Trautenberga, postavy z legendy o Krakonošovi, v podaní jeho starého otca Iľju Prachařa. "Ten prsteň mám od výtvarníka Ondřeja Stáru, on to urobil na Designblok a ja som si ho od neho kúpil. To bola rodinná povinnosť," prezradil jeho pôvod Jakub. Prsteň je pre neho o to cennejší, že bol vyrobený ako jediný kus. Navzájom si ho vraj požičiavajú s otcom. "Je to taký náš putovný prsteň pre šťastie," zveril sa Jakub, fotku prsteňa si môžete pozrieť TU.

Ilja Prachař ako Trautenberg v Krakonošských rozprávkach: 

Čo sa týka Vianoc, on sám ich vraj tradične trávi rád doma s rodinou. Zatiaľ si nevie predstaviť, že by ich odbavil v Dubaji, ale pripúšťa, že aj to sa môže niekedy v budúcnosti zmeniť. Tradičného kapra a iné dobroty robí babička, k tomu nikoho iného nepripustí, a on celý deň čaká len na výsledok a darčeky pod stromčekom, ako vtipne poznamenal. Na otázku, aké dary by tento rok chcel pod stromček, uviedol veci na správnu mieru: "Ja mám toho viac ako potrebujem, neprajem si preto vôbec nič, iba aby bolo dobre, to je všetko." Nespomenul, či s ním bude na Štedrý večer aj jeho priateľka Sara Sandeva, ale ako je jasné, ich vzťah je vážny a niet pochýb, že spolu budú tráviť aj sviatky, možno aj s celou rodinou.

Jakub Prachař je momentálne spokojný ako v súkromnom, tak aj v pracovnom živote:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie