Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Už nie je sama! Sedem mesiacov po rozvode priznala Kuchařová nového muža!
Zdielať na

Už nie je sama! Sedem mesiacov po rozvode priznala Kuchařová nového muža!

Archívna reportáž

O bývalej Miss World 2006 Taťáne Kuchařovej (34) sa od tej doby, čo jej nevyšlo manželstvo s Ondřejom Gregor Brzobohatým (39) napísalo veľa. O svojom živote informuje pravidelne aj svojich sledovateľov na sociálnych sieťach, kde sa zveruje aj so svojími pocitmi zo života po rozvode. Nešetrí pritom ostrými slovami o charaktere Ondreja, ktorý ju veľmi sklamal. Samozrejme, že sú všetci zvedaví najmä na to, kto získa jej srdce.

Je to už rok, čo sa prevalilo, že v manželstve slávnej dvojice Táni a Ondřeja Gregor Brzobohatých to naozaj veľmi vážne škrípe. Síce sa už aj predtým špekulovalo, že niečo medzi nimi nie je v poriadku, ale keď si vlani v júni obnovili v kostole svoj manželský sľub sa zdalo, že kríza je zažehnaná. No už koncom augusta sa od nej Ondro odsťahoval. Až keď sa objavili v médiách jeho fotky s tanečnicou Zuzanou Pilnou, údajnou milenkou, začala Táňa konať a podala žiadosť o rozvod. K zavŕšeniu došlo v marci. Odvtedy sa už oficiálne vie, že má Ondřej novú partnerku, moderátorku Danielu Písařovicovú (43). Táňa si ale s novým vzťahom dávala načas. No už je to vonku, píše Blesk.cz.

​Veľkou hádankou je, kto môže byť ten šťastný. Táňa zatiaľ veľmi zdieľna nie je. "Sama nie som, ale nechcem o tom hovoriť. Až bude tá správna chvíľa, poviem viac," okomentovala stručne novinku v jej živote. Nikde nie je ani stopy po novej láske, no pravda je, že aktuálne ani spolu byť nemôžu - Kuchařová vyrazila na sebapoznávaciu cestu do ďalekej Ázie. Na Instagrame aktuálne zverejňuje zábery z nádherného horského kráľovstva Bhután. 

Taťána sa po náročnom období v súkromí cíti lepšie ako kedykoľvek predtým:

Vyrazila tam v spoločnosti manželky miliardára Karla Janečka, Lilii Khousnoutdinovej (34). Obe rovesníčky sú kamarátkami už nejakú dobu, začiatkom roka spolu fotili pre jednu značku. Lilia navštívila Bhután už najmenej desaťkrát, a tak bola pre Táňu skvelou sprievodkyňou. Kochali sa krásnou prírodou, zúčastnili sa obradu v budhistickom chráme, vyskúšali si miestne kroje aj pochúťky. Lilia v Bhutáne pred pár rokmi spolu s jej manželom absolvovala aj budhistický svadobný obrad, stihli tam aj počať ich dcérku a sú spolu šťastní. Ktovie, či sa o niečo podobné nechce pokúsiť aj Táňa s jej novým utajovaným partnerom. 

Taťána po nepríjemnom rozvode opäť žiari, azda za to môže aj nový muž po jej boku:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie