Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Krainová zdesená z Madonny nešetrila kritikou! No od fanúšikov dostala nečakaný náklad!
Zdielať na

Krainová zdesená z Madonny nešetrila kritikou! No od fanúšikov dostala nečakaný náklad!

Archívna reportáž

Nie každému vyhovuje spôsob komunikácie a štýl života modelky a influencerky Simony Krainovej (49). Často si vôbec neberie servítky, keď sa vyjadruje kriticky k rôznym celebritám, ale aj neprajníkom a udalostiam. Na sebe samej akoby pritom nevidela žiadne chyby. Iste si pritom uvedomuje, ako tým mnohých jej sledovateľov dráždi, ale zrejme je to aj jej zámer, aby pritiahla a zvýšila nielen pozornosť, ale aj návštenosť a počet sledovateľov na sociálnej sieti. To sa jej opäť podarilo nedávno, keď sa pustila do Madonny (64).

​Simone Krainovej sa vôbec nepáči, ako sa poslednú dobu táto diva pop music verejne prezentuje. Ani po  šesťdesiatke sa nedokázala upokojiť vo svojich provokáciách s obnaženým telom a lascívnymi pózami. Pre modelku sa javila jej posledná fotka s nahými prsníkmi, na ktorých mala kvôli cenzúre na sociálnych sieťach emotikony lízatok, ako nechutná. "Je to dosť smutné, velmi smutné. To ako vážne? Preboha, prečo? Kto a prečo jej našepkáva, že toto je správna cesta? Kde je jej pôvab, kde sa stratila tá nádherná ikonická kráľovná popu, toto má byť vzor krásy pre novú generáciu? Pre mladé ženy? Pre vaše dcéry?" pýtala sa mama dvoch synov, ktorá je preto rada, že dcéry nemá.

Aj keď spočiatku s ňou na jej profile Instagramu súhlasili aj tí, čo sa k nej inak vedia vyjadriť aj kriticky, postupne sa našli aj takí, ktorí jej provokatívne chrstli do tváre jej vlastné nahé fotky, ktoré sú taktiež veľmi odvážne, aj keď na druhej strane nepôsobia až tak vulgárne ako Madonine. "Tak hlavne, že keď sa fotí nahá ona, je to v poriadku," vyjadril sa jeden z komentujúcich. "Madonnu nemusím, ale Krainová by mala držať zobák," napísal ďalší. "Neviem, čo Krainová rieši, sama spolovice plastová a vystavuje sa nahá. Tá má čo kritizovať," pustil sa zas do modelky iný. 

Simona je známa tým, že si nedáva servítku pred ústa a na klebety je zo šoubiznisu už zvyknutá:

​Táto kritika smerom ku Simone spustila ďalšiu lavínu. "Madonna je Madonna, vie na seba upozorniť. Zatiaľ čo niekto musí upozorniť na Madonnu, aby sa o ňom písalo," podotkol ktosi s poriadnym podpichnutím "Však sú rovnaké, jedna ako druhá," napísal ďalší z mnohých kritikov modelky. Na obhajobu dvojnásobnej matky Krainovej treba tiež poznamenať, že je od Madonny o pätnásť rokov mladšia a jej nahé snímky nepôsobia tak vulgárne. Ale pre svoje dokonalé telo robí naozaj veľmi veľa, a rada ho preto prezentuje takým spôsobom, kde je to aj jasne vidieť. Možno by mala zvážiť, či jej za to stojí, dráždiť potom sledovateľov kritikou iných hviezd, pričom je na najlepšej ceste stať sa druhou Madonnou, čo sa týka nahoty a provokácií.

Krainová sa na Instagrame obula do speváčky Madonny a jej vzhľadu, netrvalo dlho a pustili sa do nej fanúšikovia ikony 90. rokov:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie