Polojasno
14°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Soukup má dve dospelé deti, TAKTO reagovali na správu o nevlastnom súrodencovi na ceste!
Zdielať na

Soukup má dve dospelé deti, TAKTO reagovali na správu o nevlastnom súrodencovi na ceste!

Zdroj: Instagram/JS

Po dlhšej odmlke v novej šou Agáta Jaromíra Soukupa, spôsobenej tehotenskými problémami Agáty Hanychovej (37), sa k tejto téme vyjadril opäť aj Jaromír Soukup (53), ako budúci otecko. Nebude to, pochopiteľne, jeho prvá dieťa. Dve už má z predchádzajúceho manželstva, 27-ročného Lukáša a 22-ročnú Natáliu, tie by z neho pomaly mohli spraviť dedka. Ako teda prijali, že budú mať maličkého nevlastného súrodenca?

​Samozrejme Soukup počítal s tým, že sa nevyhne odpovediam o jeho otcovstve. Tehotenstvo jeho partnerky Agáty Hanychovej jedna z najhorúcejších tém, za čo je zrejme aj rád, lebo je to v skutočnosti dobrá neplatená reklama na šou v jeho televízii Agáta Jaromíra Soukupa. Aj keď on sám je na rozdiel od budúcej matky jeho tretieho dieťaťa zdržanlivejší v komunikácií s verejnosťou, celkom sa od tejto témy dištancovať nemôže a snáď ani nechce.

Každému je jasné, že sa ho na tehotenstvo s Agátou a jeho otcovstve ich spoločného potomka pýtajú aj jeho najbližší, čo v rozhovore aj sám potvrdil. "Pýta sa ma na to moja rodina, kamaráti aj kolegovia. Novinári mi nevolajú, pretože vedia, že sa s nimi nebavím. Niektoré servery si na mne a Agáte vyrobili obsah, produkujú aj desať článkov denne, ale so mnou nikto nehovorí, pretože by som im aj tak na nič neopovedal," povedal celkom rázne Soukup.

Agáta je na sociálnych sieťach oveľa zdielnejšia ako jej partner Jaromír, najradšej komunikuje s fanúšikmi prostredníctvom "živákov":

Jeho deti a blízky prijali správu o bábätku údajne s nadšením. "Nezaznamenal som žiadnu negatívnu reakciu. Nenarodené dieťa v každom normálnom človeku vyvoláva radosť alebo starosť o jeho zdravie. Že by to niekto negatívne komentoval, to sa mi vôbec nestalo. Samozrejme, som si vedomý toho, že ľudia na sociálnych sieťach niečo melú, ale ja ich nepoznám a zásadne si to nevšímam, takže to vôbec neberiem do úvahy," tvrdil celkom jednoznačne. Nech si už ale myslí kto chce, čo chce, podstatné je, aby sa bábo narodilo zdravé.

O svojom súkromí Soukup nerád rozpráva, avšak o živote iných známych osobostí rozpráva veľa a bez servítky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Súvisiace články

Najčítanejšie