Zatiahnuté
25°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Agáta je už doma z nemocnice, no Soukup udrel na poriadne citlivé miesto!
Zdielať na

Agáta je už doma z nemocnice, no Soukup udrel na poriadne citlivé miesto!

Archívna reportáž

Pred vyše piatimi rokmi čakala Agáta bábo s Prachařom

Tým, ktorí sledujú vychytený šoubizový párik a ich televíznu šou Agáta Jaromíra Soukupa, iste nemohlo uniknúť, že v posledných dňoch akoby medzi nimi škrípalo. Počas nečakanej hospitalizácie tehotnej Agáty Hanychovej v nemocnici, kde jej dávali infúzie, nezdieľala ani jednu fotku s Jaromírom Soukupom (53), na rozdiel od záberu s mamou, s ktorou sa vyfotila, keď ju prišla navštíviť. Až keď sa jej začali ľudia hromadne pýtať, kde je jej priateľ, spomenula, že jej priniesol pyžamo. No zdá sa, že je jedna vec, ktorá mohla vraziť do ich vzťahu klin.

​Príčinou ochladenia vo vzťahu nastávajúcich rodičov by mohol byť manžel jej matky, Veroniky Žilkovej (60). Nie je žiadnym tajomstvom, že Agáta na svojho otčima potom, čo opustil kvôli mladej kolegyni jej matku, zanevrela. Na Instgrame sa posťažovala: "Som z toho sklamaná a nechcem ho už nikdy vidieť." Pritom ho dovtedy vraj rešpektovala a jej deti ho oslovovali dedko. Odkázala mu, že "dedko nie je a moje deti už neuvidíš" a tiež, že "nevie, čo by som bola schopná urobiť". Veľmi ju hnevalo, ako sa mama kvôli nemu veľmi trápi.

V ich rodine je už meno Martin Stropnický (65) tabu. O to väčší šok zrejme zažila, keď ho jej partner vo svojej relácii Týždeň podľa Jaromíra Soukupa vychválil do nebies. Konkrétne vo veci jeho prípadnej kandidátúry na prezidenta. Pritom sa klebetilo, že kandidovať mal aj samotný Soukup.

Agáta a Jaromír majú vlastnú šou v jeho televízii, nejakú dobu si ale asi musí dať Hanychová pohov:

Ten ale zrejme také plány nemá a veľmi okato nadbieha Agátinmu nenávidenému otčimovi aj na Instagrame, akoby mu už začal robiť kampaň. "Ak má niekto šancu stať sa prezidentom, je to on. Ľudia ho milujú. Niekoľkokrát bol ministrom, je veľvyslancom... Do Martina Stropnického sa nekope. A ak to chce, tak vám garantujem, že bude prezident. Je to môj tip. Ako jediný z nich by mal úctu a podporu verejnosti," povedal svoj názor plný nadšenia a pridal aj ďalšie ódy. To muselo ako Veroniku, tak aj Agátu iste riadne vytočiť, niet pritom pochýb, že Soukup musel vedieť, že to neprijmú s nadšením.

V čerstvo pridanom videu Agáta prezradila aj to, že bábätko je v poriadku, hoci krvácala a musí ležať:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

No hoci Soukup Agátu v nemocnici veľmi nenavštevoval, po tom, ako ju prepustili, prišiel k nej do domu a vítal ju iba v trenkách. Z tohto pohľadu sa zdá, že je vo vzťahu všetko v poriadku a párik býva pod jednou strechou. Krátko predtým oznámila Agáta svojim sledovateľkám na Instagrame dobrú správu: "Chcem vám povedať zásadnú informáciu, a to, že som - doma! Musím teda ležať, ale som doma." V rámci špekulácií upozornila "svoje dievčatká", že "keď budem mať silu, všetko uvediem na pravú mieru." V jednom z príspevkov ukázala ako je u nej v jej kuchyni rušno. "Varenie pre svorku, aspoň na dva dni. Šla som to len skontrolovať, ja ležím," komentovala to Agáta, a vraj kuchárom by mal byť práve Jaromír. Rozchod sa teda evidentne nekoná - našťastie!

Najčítanejšie