Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Haberova manželka Peštová prekvapila priznaním! Štvrté dieťa už neplánovala!
Zdielať na

Haberova manželka Peštová prekvapila priznaním! Štvrté dieťa už neplánovala!

Archívna reportáž

Stále krásna Daniela Peštová (51) vyzerá, ako by jej osud doprial v živote len samé benefity. Po jej boku má pozorného partnera Paľa Haberu (60), s ktorým má dve deti, darí sa im po každej stránke a tvoria aj príťažlivý pár. Sú ozdobou červených kobercov, kde Daniela vyniká aj výberom nádherných outfitov. Ale aj ona podlieha prirodzeným procesom, ako to priznala v rozhovore pre známy zahraničný časopis.

Napriek vyššiemu veku je Daniela ako modelka stále žiadaná. Jej vek by asi nikto neuhádol. V rozhovore podcastu pre Harper's Bazaar's Big Questions sa ale zverila, že ňou trochu zamávala skorá menopauza. "Menopauza prišla oveľa skôr, ako som čakala," začala s jej príbehom o veľmi intímnej ženskej záležitosti, ktorou si musí prejsť v istom veku každá žena. Pokým niektoré ženy rodia ešte aj okolo päťdesiatky, Danielu koniec plodného veku postretol, keď mala iba 45 rokov. Nebojí sa o tom hovoriť ani verejne. 

"V prvej chvíli som si myslela, že som tehotná. Strašne ma to vystrašilo, pretože štvrté dieťa som naozaj neplánovala a navyše som už bola staršia. Nenapadlo mi, že by to mohla byť menopauza. Bol to pre mňa dosť šok," priznala sa krásna modelka. S menopauzou totiž prichádzajú rôzne nepríjemné sprievodné znaky, ako je nadmerné potenie, náhla červeň v tvári, nevoľnosti a podobne. Daniela zaznamenala aj ďalší pomerne obvyklý prejav menopauzy, no zaskočilo ju, ako rýchlo k tomu prišlo.

Daniela Peštová patrí medzi najkrajšie ženy svetového modelingu, pozrite si ju v rozhovore v známej americkej talkšou v časoch jej najväčšej slávy:

"Aspekt, ktorý ma určite najviac prekvapil, je pokles libida. Nečakala som, že sa to stane v podstate cez noc. A to mi prekážalo úplne najviac z tých rôznych príznakov," vyhodnotila zmenu v intímnom živote s nástupom menopauzy a mnohých touto otvorenosťou zaskočila. Azda ale najmä v dobrom, menopauza je prirodzený proces týkajúci sa polovice ľudstva a podobne, ako téma menštruácie, by sa mala odtabuizovať. Takáto otvorená spoveď známej tváre je určite aj osvetou pre ženy, čo iste mnohé ocenili.

Daniela a Paľo tvoria už dlhé roky stabilný pár v našom šoubiznise:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

​​Peštová sa už v mladosti preslávila ako modelka hlavne v USA. Tam jazdí z Prahy, kde majú s Haberom vilu, pravidelne doteraz. Spočiatku jej vzťahu so slovenským spevákom ešte žila v New Yorku a Paľo tam prišiel bývať za ňou. Jeho kariéra, ktorú úspešne naštartoval ešte v bývalom Československu, ale pohasínala, a tak sa vrátil späť, aby sa postaral o reštart. Peštová žila potom striedavo v USA a Česku, napokon sa ale usadila s Haberom v Prahe. Na Floride majú pekný letný dom a aj z fotiek je jasné, že si žijú v dokonalej idylke.

Súvisiace články

Najčítanejšie