Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Myslí to vážne?! Tehotná Hanychová chce TAKTO riskovať, Soukup zúri!
Zdielať na

Myslí to vážne?! Tehotná Hanychová chce TAKTO riskovať, Soukup zúri!

Zdroj: Insatgram/AH

V ďalšom pokračovaní šou Agáta Jaromíra Soukupa jej dvaja hlavní aktéri riešili aj tému šport. Zatiaľ čo je jasné, že Jaromír Soukup (53) už od detstva rád boxuje a aj v štúdiu, kde vysielajú, má boxerský vak, Agáta Hanychová (37) miluje surfovanie, a to ako na vode na lyžiach či wakeboarde, tak aj na snehu na snowboarde. Športu sa ani v tehotenstve ešte nevzdáva a aj na najbližší víkend má veľký plán, čo sa ale Jaromírovi vôbec nepáči.

​Na Agátu je toho, odkedy začala s jej partnerom vysielať v jeho televízi naozaj veľa. Do toho ešte prišlo jej tehotenstvo, ktoré nepriebeha celkom idylicky a navyše teraz aj ochorela. Poslednú epizódu nakrúcala vraj v horúčke, a pritom musela ešte variť tekvicovú polievku. V rozhovore s Jaromírom spomenula, že sa na víkend chystá na snowboard. "Mám tam rada tú komunitu ľudí, ktorí nepijú a naozaj sa venujú tomu športu," vysvetľovala

Soukupovi zjavne jej nápad nebol veľmi po chuti, iste najmä kvôli jej tehotenstvu sa mu to zdá byť riskantné."Prosím vás, Aguš je zle, kašle tu a navyše je tehotná. Ak bulvár začne písať, že som ťa opustil, tak to bude preto, že ťa v tom rozhodnutí nepodporujem," povedal nahnevane nastávajúci otecko. Zrejme ale u nej nepochodí s touto námietkou, Agáta zjavne z času na čas potrebuje uspokojiť svoju vášeň pre jej obľúbený šport. Aj predtým, ako šla spolu s Jaromírom do jeho vily v Marbelle, odletela na pár dní surfovať kdesi do Francúzska.

Agáta a Jaromír svojim fanúšikom nielen navaria, ale aj prezradia mnoho zo svojho súkromia:

Ktovie, či sa takto športovo vyžívala aj počas jej predchádzajúcich tehotenstiev, ale zrejme áno, keď má na to aj teraz odvahu. Zmena a oddych od nakrúcania jej ale môžu skutočne aj prospieť, Agáta zjavne neznáša stereotyp vo svojom živote. Snáď sa bude šetriť, tehotenstvo jej dáva zabrať, ako priznáva. "Som šťastná, že si nemusím dávať bylinky pred brucho a môžem si oddychnúť. V poslednom čase mi smrdelo aj jedlo, ktoré si tu varil. Niekoľkokrát to bolo na mne vidieť, keď si z niečoho varil, napríklad huby. Čudujem sa, že si to ľudia nevšimli skôr," priznala Hanychová stavy typické pre prvý trimester, kým o tom ľudia nevedeli. Ale ani Soukup ju v ich šou zatiaľ veľmi nešetrí, keď musí nakrúcať aj viackrát do týždňa. Azda aj preto si nedovolí Agáte diktovať, čo má robiť, to by zrejme tvrdo narazil. Azda vie, čo robí.

Agáta miluje andrenalín, naposledy si radovánky na snehu užívala v marci tohto roku. A zdá sa, že snowboard je podáva ruky ešte aj v čase tehotenstva: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie