Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Začala sa otvorená vojna! Žilková sa obula do manželky jej nového priateľa, zareagoval aj on!
Zdielať na

Začala sa otvorená vojna! Žilková sa obula do manželky jej nového priateľa, zareagoval aj on!

Zdroj: instagram/VŽ

Ako sa dalo očakávať, na ostrú reakciu manželky nového partnera Veroniky Žilkovej (60) herečka obratom zareagovala. Keď pred pár dňami oznámila, že má po svojom boku nového chlapa, bývalého rockera a bubeníka skupiny Argema Josefa Holomáča (62), zabudla akosi dodať, že je ženatý. No už je jasné, že nepovažovala za dôležité spomenúť tento detail, keďže je presvedčená, že ich manželstvo nefunguje už nejaký čas a smeruje k rozvodu. Podobne je na tom aj ona s jej manželom Martinom Stropnickým (65). Rozchod s manželkou Martinou a blížiace sa rozvodové konanie potvrdil aj sám Holomáč.

​Oficiálne zverejnenie vzťahu Veroniky Žilkovej s jej manželom muselo poriadne vytočiť Martinu Holomáčovú, keď poslala obratom do Super.cz svoje vyjadrenie. "Pán Holomáč nie je priateľom pani Žilkovej, ale jej dočasný milenec, pretože je ženatý a rozvádzať sa kvôli nej rozhodne nehodlá. Pani Žilková by sa nad svojím správaním mala tiež zamyslieť. Je mi veľmi ľúto, že sa s ňou manžel rozišiel, ale ona nakoniec robí to isté, rozvracia doteraz fungujúce manželstvo. Aj keď som o ich vzťahu mala už nejakú dobu podozrenie, stále som verila, že ide len o priateľský vzťah," vysvetľovala Holomáčova manželka s tým, že to bol pre ňu šok a spôsobil jej verejné poníženie.

Žilková ale trvá na svojom a partnera sa vzdať nemieni. Priznala, že vie o tom, že je Josef Holomáč ženatý. "V túto chvíľu sa obaja rozvádzame, nie je čo tajiť. Pokiaľ viem, rozišli sa už asi pred dvomi rokmi. Asi to tak býva, že keď sa objaví nový partner, objavia sa nejaké emócie. Ale pokiaľ viem, rozvádzali sa už predtým, ako sme sa my dvaja zoznámili. My sa poznáme pár týždňov a neviem, čo by som k tomu povedala viac," vyjadrila sa k tomu obšírnejšie a neodpustila si ešte prekvapivú poznámku. "Rovnako ako si našiel Martin Stropnický (65) novú partnerku, tak si ju našla aj ona. Nie sú ani rodina, nemajú žiadne deti," povedala na margo manželky jej nového priateľa, čím naznačila zmenu jej sexuálnej orientácie. 

Veronika Žilková o novom vzťahu jej dcéry Agáty: 

Pre Holomáča je podobne ako u Žilkovej toto manželstvo už tretie. Potvrdil slová Veroniky o tom, že sa rozvádza. "Dovoľte, aby som reagoval na vyjadrenie mojej zatiaľ manželky Martiny. Naše manželstvo je už viac ako dva roky nefunkčné a v súčasnosti prebiehajú právne úkony vedúce k rozvodu tohto manželstva. Tieto úkony započali dávno predtým, ako som sa stretol s Veronikou Žilkovou, čo môžem aj fakticky doložiť. Z tohto dôvodu považujem vyjadrenie mojej manželky za účelové a nezakladajúce sa na pravde," pridal sa na stranu herečky vo vyjadrení aj Holomáč. Dá sa ale čakať, že táto prestrelka len tak neskončí, no či bude mať víťaza sa povedať nedá...

Veronika a Pepa sa musia v krehkých začiatkoch ich vzťahu popasovať s rozvodom s bývalými partnermi:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie