Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Plačková s Dionom už odišli z pôrodnice! ŠOK, aký jej pripravili doma, ale rozhodne nečakala!
Zdielať na

Plačková s Dionom už odišli z pôrodnice! ŠOK, aký jej pripravili doma, ale rozhodne nečakala!

Archívna reportáž

V piatok popoludní sa stali manželia Strauszovci po prvýkrát rodičmi. Chlapček Dion prišiel na svet cisárskym rezom s parádnymi mierami takmer 4 kilá a 51 centimetrov. A na piaty deň sa šlo konečne domov!

​Zuzana Plačková si pre svoj pôrod vybrala nemocnicu Kramáre, kde vykonali cisársky rez, no ako hovorí, nebolo to ani zďaleka tak strašné, ako čakala. Bolesť rozchodila a sústredila sa len na svoje krásne bábo. Diona síce nedojčí, no ako sa vyjdarila v instastories, nie je za tým jej rozmar, ale fakt, že jej pred rokmi odstránili 80 percent prsných žliaz a tých dvadsať percent jej údajne nezačalo produkovať ani kvapku. 

V každom prípade, nie je prvá ani posledná, ktorej bábo bude na umelom mlieku, a Dionovi zjavne chutí, ako sa svojím malým papkáčom pochválila. No najviac čakala ona, aj jej manžel René, na ten moment, keď si ho konečne prionesú domov. "Niežeby mi tu bolo zle, ale doma je doma," povedala Zuzana a tešila sa, ako ho dá do jeho novej luxusnej postieľky.

Ťažké chvíle spred roka sú už dočista premazané radosťou zo synčeka:

​Vyšetrenia bábätka dopadli dobre a v utorok sa skutočne mohli vybrať domov. No to, čo Zuzana zbadala po príchode do jej vilky v Miloslavove, rozhodne nečakala. "Videla som už v živote všetko a myslela som si, že môj manžel ma už ničím nemôže prekvapiť, ale čo vám teraz ukážem, asi pochopíte, že som revala," takýto napínavý úvod dala Zuzana skôr, ako zdvihla objektív mobilu.

Stovky, či možno až tisíce balónov v elegantných farbách po celom dome, dokonca akoby stekajúce zo strechy, stôl plná darčekov pre synčeka, nádherná torta, balón s najdôležitejšími údajmi o narodení Diona, ale aj prekrásne kytice pre novopečenú mamičku. René sa skutočne prekonal a do prekvapenia vrazil nemalé tisíce. Nuž ale, prvé dieťa má človek len raz a Strauszovci milujú veľkopelé veci, niet pochýb, že snaha Reného nevyšla nazmar a Zuzana skutočne od nadšenia a dojatia len lapala po dychu.

Súvisiace články

Najčítanejšie