Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Herečka priznala závislosť na opiátoch, vzdala sa preto dcéry! Ako 4-ročnú ju dala preč!
Zdielať na

Herečka priznala závislosť na opiátoch, vzdala sa preto dcéry! Ako 4-ročnú ju dala preč!

Zdroj: youtube/screenshot

Je krásna, úspešná, zabezpečená, mala milujúceho partnera, narodila sa im dcérka... Nič z toho ale nestačilo, aby bola skutočne šťastná. Hviezda seriálu Hrdinovia, 32-ročná Hayden Panettiere sa rozhodla úprimne priznať, čo s jej životom narobila nielen popôrodná depresia, ale aj nezdravý prístup dospelých, keď bola ešte dieťa.

​Celé roky bojovala so závislosťou od liekov aj alkoholu, priznala Hayde Panettiere v rozhovore pre People. Opiáty spôsobili, že v istom momente už viac nechcela vidieť ani svoje jediné dieťa. "Myslela som si, že som dosiahla dno, ale potom sa otvoria tie padacie dvere," povedala 32-ročná herečka. Šokovala informáciou, že prvýkrát jej opiáty ponúkli, keď mala 15 rokov, aby bola smelšia počas poskytovania rozhovorov. Tým otvorili dvere do pekla.

Panettiere má so svojím expartnerom, ukrajinským bývalým profesionálnym boxerom Vladimirom Kličkom, sedemročnú dcéru menom Kaya. "Nikdy som nemala pocit, že by som chcela svojmu dieťaťu ublížiť, ale nechcela som s ňou vôbec tráviť čas. V mojom živote bola len taká šedá farba," opísala svoje pocity v čase závislosti.

Pripomeňte si Hayden v najsilnejších scénach hitového seriálu:

Priznala aj to, že jej vzťah s Kličkom sa začal rúcať kvôli jej závislosti a problémovému pitiu. "Nechcel byť v mojej blízkosti. Ani ja som nechcela byť v mojej blízkosti. Ale s opiátmi a alkoholom som robila všetko, aby som sa aspoň na chvíľu cítila šťastná. Potom som sa cítila ešte horšie ako predtým. Bola som v kruhu sebadeštrukcie," spravila silné priznanie.

Hayden sa snaží šíriť povedomie o psychickom zdraví:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hayden Panettiere (@haydenpanettiere)

V roku 2018 sa Panettiere rozhodla poslať Kayu žiť s Kličkom na Ukrajinu: "Bola to najťažšia vec, akú som kedy musela urobiť. Ale chcela som jej byť dobrou mamou - a to niekedy znamená nechať ich odísť". Herečka dodala, že v uplynulom roku sa zúčastnila na terapii traumy a osem mesiacov trvajúcej ústavnej liečby a že je triezva. "Vložila som do seba veľa práce a musela som byť ochotná byť neuveriteľne úprimná," opísala prísup k terapii, po ktorej sa cíti byť šťastná a má pocit, že dostala druhú šancu. Aktuálne nakrúca šiesty diel hororu Vreskot a zdá sa, že všetko je na dobrej ceste.

Súvisiace články

Najčítanejšie