Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Agáta otvorene! TAKTO prijali po spoločnej dovolenke jej bohatého milenca jej dve deti!
Zdielať na

Agáta otvorene! TAKTO prijali po spoločnej dovolenke jej bohatého milenca jej dve deti!

Zdroj: Instagram/Agata Hanychova

Po dvoch týždňoch dovolenky v španielskej Marbelle sa Agáta Hanychová (37) vrátila domov do Prahy. Spolu s ňou prileteli aj jej dve deti Kryšpín s Miou a mama Veronika Žilková (60). Jej najnovší partner, Jaromír Soukup (53), je v Prahe kvôli pracovným povinnostiam už zopár dní, a tak ich mohol vyzdvihnúť na letisku. Pre Agátu to iste nebola posledná dovolenka v zahraničí, každoročne ich absolvuje niekoľko. Tesne pred dovolenkou v Marbelle si bola na pár dní zasurfovať vo Francúzsku, odkiaľ potom za Soukupom priletela súkromným lietadlom, ktoré po ňu poslal.

​V Marbelle si spolu užívali všetko, čo toto luxusné španielske dovolenkové mesto ponúka. Dopriali si chutné jedlo v tamojších najlepších podnikoch s dobrou, typickou španielskou kuchyňou s množstvom morských plodov. S nabratými kilami sa trápiť nemusia, obaja veľa športujú. Nakrátko sa tam Soukup stretol aj s Agátinou mamou a deťmi, a tak sa začlenil už aj do jej rodiny. Agátu najviac potešilo, že jej nového, už desiateho priateľa od rozchodu s Jakubom Prachařom (38), deti prijali v pohode. "Mia má rada každého. Kryšpín Jaromíra rešpektuje a ja prvýkrát vidím, že si niekoho váži, čo je pre mňa hrozne dôležité," priznala sa v živom vysielaní na Instagrame so spokojnosťou. 

Takto Soukup verejne priznal nový vzťah s o 16 rokov mladšou Agátou:

Je ale tiež pravdou, že deti sú už zvyknuté na stretávanie sa s maminými priateľmi, ktorých mala po rozchode s  Prachařom požehnane. So svojimi otcami sú zhruba polovicu mesiaca. Tí už na ich príchod čakali v Prahe. "Kryšpín letí s otcom na mesiac na Bali, Mia bude 14 dní so svojím otcom," zverila sa Hanychová svojim sledovateľom na Instagrame. Takže deťom prázdninové dobrodružstvá pokračujú ďalej na nových miestach. Či zostane Agáta v Prahe, alebo sa s Jaromírom opäť niekde chystajú, zatiaľ známe nie je.

Agáta prezradila viac zo svojho súkromia v živom chate na Instagrame: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Je však takmer isté, že nová dvojica českého šoubiznisu niečo plánuje, aby neprestala svojich fanúšikov či sledovateľov prekvapovať. Možno sa bude popritom známa influencerka zoznamovať s televízou Soukupa a pripravovať na jej novú pozíciu, ale to sú zatiaľ iba dohady. Isté je, že po takom niečom Hanychová už túžila dávno a bolo by priam šokantné, aby na to svoju novú známosť nevyužila. Napokon, aj v rozhovre s ním v jeho relácii stále naznačovala, že by Soukup nemal robiť všetko sám a ona sa mu ponúka ako tá pravá na pomoc. Krátko na to sa už usmievala z titulnej stránky časopisu Exkluziv, ktorý patrí pod Soukupove vydavateľstvo. 

Na nového partnera Agáty si jej deti vraj už zvykli, užívali si spoločnú dovolenku v jeho sídle v Marbelle:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie