Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Najzásadnejšie svedectvo v spore Deppa a Heard! Odznelo, KTO dal komu ranu päsťou!
Zdielať na

Najzásadnejšie svedectvo v spore Deppa a Heard! Odznelo, KTO dal komu ranu päsťou!

Archívna reportáž

Po prvej časti súdneho procesu vo Fairfaxe vo Virginii, ktorý sa koná v kauze Johnnyho Deppa (58) verzus Amber Heard (36), začala druhá, po ktorej by malo dôjsť k rozsudku. Pokým v tej prvej mal hlavné slovo herec a jeho svedkovia, v druhej bude mať rovnakú príležitosť aj jeho exmanželka. Obom ide o veľa, v hre sú naozaj veľké peniaze, ako aj ich kariéra. Aj preto vychádzajú najavo veľmi pikantné záležitosti zo súkromia ich spoločného života ako manželov. Kedysi zamilovaný pár je už roky plný nenávisti. V manželstve padali nielen škaredé slová, ale aj facky a vzájomne sa aj inak fyzicky napádali.

​Hoci bolo jasné, že medzi slávnymi manželmi nebolo všetko v poriadku, zrejme dbali na to, aby nebol nikto svedkom ich vzájomných sporov spojených s násilím. Ich bodygardi, ale aj iní ľudia z ich blízkosti, však všeličo počuli a ako sa teraz ukazuje, predsa len aj niečo videli. V pondelok počas svojej výpovede o tom prehovoril ochrankár Travis McGivern. Spomenul si na incident, keď došlo medzi párom k fyzickému násiliu. Tvrdil, že herečka v marci 2015 udrela Deppa do tváre v ich apartmáne v Los Angeles, keď sa ich snažil po hádke rozdeliť. Povedal, že si nepamätá, čím sa hádka začala, a uviedol, že každý z dvojice dal "toľko, koľko dostal". Uviedol, že počas hádky Heard na Deppa aj pľula. Pred sedemčlennou porotou citoval, čo Amber na Johnnyho zakričala: "Si totálne vygumovaný. Ty si totálny ču*ák".  Depp ju začal slovne urážať tiež, fyzicky ale na ňu nezaútočil.

McGivern ďalej prehovoril o tom, čo sa dialo, keď Heard opustila ich penthouse. Rozčúlený Depp vraj "prestaval" časť jej šatníka a strhol každý stojan s oblečením a topánkami. Keď sa herečka neskôr vrátila, bola veľmi "rozrušená" po tom, čo našla svoje veci rozhádzané po celom byte a došlo opäť k hádke. Vtedy medzi nich vstúpil. "V tej chvíli som kútikom oka videl, ako prešla päsť a ruka cez moje pravé rameno, a počul som a videl som, ako sa zatvorená päsť dotkla pána Deppa v ľavej časti jeho tváre," opísal situáciu McGivern. Amber vraj trvala na tom, aby herec okamžite odišiel. "Mojou úlohou je zabezpečiť bezpečnosť a pohodu mojich klientov a mal som pocit, že som to neurobil," kajal sa ochrankár a na vysvetlenie dodal: "Nechal som, aby ho udrela plechovkou Red Bullu. Umožnil som ho udrieť". Amber totiž po Johnnym pred úderom tváre hodila plechovku a opľula ho. Depp bol vraj na ochrankára následne nahnevaný a ukázal mu ranu na tvári so slovami: "Toto je tvoja vina".

Ochranár na súde vypovedal o násilí v manžestve Deppa a Heardovej, herečke však svojim svedectvom veľmi nepomohol: 

Porote povedal, že dvojica sa hádala často. Heard na súde priznala, že Deppa počas hádky udrela, ale tvrdila, že to bolo až po tom, ako strčil do jej sestry Whitney Heard. McGivern to však poprel a jeho svedectvo možno považovať za veľmi dôležité. Odteraz je už na ťahu právnický tím Amber. Počas víkendu vyšlo najavo, že prepustila celý svoj PR tím po tom, ako ju čoraz viac znepokojovali negatívne správy, ktoré sa o nej šírili a klesala jej popularita. Petícia za odstránenie Heard z filmu Aquaman 2 dosiahla viac ako tri milióny podpisov. Podľa filmovej novinárky Grace Randolph bude mať Amber Heard v pripravovanom pokračovaní filmu Aquaman údajne menej ako desať minút na plátne, čo je možno práve výsledok tlaku verejnosti. 

Amber sa na súde s exmanželom veľmi nedarí, jej hnev si odniesol aj jej PR tím, ktorému dala padáka. Údajne sa dostatočne nestarali o jej pozitívne publicitu počas tohto náročného porcesu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie