Oblačno
15°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Hviezdny herec prezradil pohlavie aj meno bábätka, ktoré čaká s mladučkou manželkou!
Zdielať na

Hviezdny herec prezradil pohlavie aj meno bábätka, ktoré čaká s mladučkou manželkou!

Archívna reportáž

Hoci mu ťahá na šesťdesiat, stále má zjavne dosť sily, aby si nielen našiel o 30 rokov mladšiu manželku, ale aj založil novú rodinu. Hollywoodsky herec Nicolas Cage (57) prezradil pohlavie a meno dieťaťa, ktoré čaká so svojou mladou japonskou manželkou Riko Shibata (27). Herec sa o túto novinku podelil počas propagácie svojho najnovšieho filmu Neznesiteľná váha obrovského talentu vo štvrtkovej The Kelly Clarkson Show.

"Všetkým chcem oznámiť veľkú novinu. Budem mať dievčatko," vyjavil svetu šťastný Cage. K radostném oznamu pridal aj niektoré podrobnosti. "Bude sa volať Lennon Augie, Augie po mojom otcovi," vysvetlil dôvod voľby mena s tým, že to bola otcova prezývka. Jeho otec August Coppola zomrel v roku 2009 a bol bratom slávneho filmového režiséra Francisa Copollu, ktorý režíroval aj Krstného otca.

Meno Lennon vybral na počesť Johna Lennona. Vysvetlil, že Across the Universe od Beatles je jeho "najobľúbenejšia pieseň, aká kedy bola napísaná", takže Lennon sa mu zdala byť vhodnou voľbou. "Budem ju volať skrátene Lenny. Som nadšený," zveril sa Cage. "Bude to najväčšie dobrodružstvo môjho života. Takže ideme na to," dodal odhodlane. V marci, keď ešte pohlavie dieťatka nevedel, pre aprílové vydanie časopisu GQ povedal, že v prípade chlapca sa rozhodli pre meno Akira Francesco. Jeho strýko Francis Copolla používal meno Francesco a vybral ho preto na jeho počesť. Akira je zrejme výber jeho manželky Riko. Tá pochádza z japonského Kjóta a s Cageom sa zoznámila v roku 2020. Je o štyri roky mladšia ako jeho syn Weston (31). Mladší syn Kal-El má 16 rokov.

Svadbou s mladučkou Riko poriadne prekvapil:

​Šibata je piatou manželkou Cagea. Herec bol predtým ž​enatý s Patriciou Arquett (1995 - 2001), Lisou Marie Presley (2002 - 2004), Alice Kim (2004 - 2016) a Ericou Koike, ale toto manželstvo bolo anulované po štyroch dňoch od jeho uzavretia. Aj tá má zjavne ázijský pôvod, pre čo má Cage slabosť. Oženil sa s ňou po ročnej známosti a v pre sobáš sa rozhodli v stave pokročilej opilosti. Cage údajne nepoznal dobre minulosť tejto vizážistky, ktorá mala vzťah s drogovým dílerom a bola obžalovaná aj z násilia voči susedke. Shibata pochádza z usadenej japonskej rodiny a po skončení univerzitného štúdia sa stala úspešnou podnikateľkou. O jej súkromí sa ale veľa nevie.

​Krátko po zoznámení odletela s Cageom načas do USA. "Odišla z New Yorku a vrátila sa do japonského Kjóta. Ja som sa vrátil do Nevady a nevidel som ju šesť mesiacov. Sme spolu naozaj šťastní a veľmi sa tešíme, že sme mohli stráviť spolu čas, takže som nakoniec jednoducho povedal: 'Pozri, chcem si ťa vziať' a zasnúbili sme sa cez FaceTime," povedal v rozhlasovej šou svojho brata Marca Coppolu v auguste 2020. Pár uzavrel manželstvo vo februári 2021 v Las Vegas v hoteli Wynn. Nevesta mala na bielych šatách plášť v japonskom štýle v čiernej farbe s červeným podkladom. Na ruke mala zásnubný prsteň z čierneho zlata s čiernym drahým kameňom, ktorý podľa jej predstáv dal vyrobiť v klenotníctve zamilovaný herec. "Sme veľmi šťastní," povedal Cage po ich svadbe. V januári pár potvrdil, že čakajú spolu dieťa.

Najčítanejšie