Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Aké bundy by mal túto sezónu nosiť módny muž?
Zdielať na

Aké bundy by mal túto sezónu nosiť módny muž?

Zdroj: modivo

Bez pánskej bundy sa žiadny muž nezaobíde. Ide o praktický must have kúsok, ktorý nesmie chýbať v žiadnom jesennom, zimnom ani jarnom šatníku. Vhodnou voľbou je staviť na nadčasové a trendy kúsky, ktoré sa tešia módnemu výslniu. Aké sú teda trendy pánske bundy, ktoré vás zaručene nezahanbia túto sezónu?

modivo

​Aké bundy na zimu sú jednoduché, praktické a zároveň trendy?

Štýlové pánske zimné bundy (https://modivo.sk/c/muzi/oblecenie/bundy) prichádzajú v mnohých podobách. Pokiaľ obľubujete športový štýl a ležérnu módu, vhodnou voľbou na jeseň aj zimu bude páperová bunda, ktorá je považovaná za univerzálny a nadčasový kúsok. Páperové bundy majú skvelú izoláciu, vďaka ktorej vás udržia v teple aj v mrazivom počasí. Sú odolné a vyznačujú sa dlhou životnosťou.

Páperovú bundu môžete nosiť k športových outfitom, ako sú džínsy a tepláky pokojne aj každý deň. Je vhodnou voľbou aj na niektoré outdoorové aktivity, medzi ktoré sa radí napríklad zimná turistika. Čo vás určite poteší, je fakt, že páperové bundy od rôznych ikonických značiek, prichádzajú v zaujímavých štýlových prevedeniach. Siahnuť tak môžete po striedmych, neutrálnych a prírodných odtieňoch, ale tiež po extravagantných farbách, ako je napríklad kanárikovo žltá, tyrkysová alebo červená.

Trendy alternatívu k páperovej bunde predstavuje ležérny typ štýlovej pánskej zimnej bundy, parka, ktorá je zvyčajne o niečo dlhšia a siaha pod zadok alebo do polovice stehien. Tieto bundy sú mohutnejšie, dostupné v rovnom, slim fit aj relaxed strihu, ktoré pristanú každej postavy. Sú pre ne typické prírodné farby ako olivovo zelená, horčicovo žltá, čierna alebo hnedá. Nájdete ich však tiež v žiarivom červenom či oranžovom odtieni. Štýlová parka bunda môže byť s kapucňou alebo bez, so zateplením alebo bez zateplenia.

Bundy pre štýlového muža so srdcom rebela

Medzi kúsky, ktoré dodajú vášmu outfitu tak trochu rebelský a odvážny charakter, sa bez pochýb radia kožené bundy, ktoré sú vhodnou voľbou k rôznym nohaviciam od džínsov až po ležérne chinos nohavice. Kožené bundy sú dostupné v rôznych štýloch. Siahnuť tak môžete po modernej biker bunde, po exkluzívnej baseballovej koženej bunde so zapínaním na gombíky, po kriváku, ktorý vášmu outfitu dodá uvoľnený charakter alebo po štýlovej a nadčasovej retro bunde, ktorú zdobí vlnený golier. Pravá hladká, brúsená koža alebo jej imitácia, ktorá je od originálu na nerozoznanie. Záleží iba na vašich preferenciách.

modivo

​Alternatívu ku koženej bunde predstavuje džínsová bunda, ktorá je vhodnou voľbou najmä na jar, začiatok jesene alebo na chladnejšie letné večery.  Džínsové bundy podčiarknu váš uvoľnený vzhľad a doplnia ho o sebavedomý nádych. Aj tento typ búnd je dostupný v rôznych farebných prevedeniach a vy tak môžete siahnuť po ošúchanej modrej džínsovine, elegantnej bielej bunde alebo sivej rifľovej bunde v retro štýle.

Bundu doplňte aj o vhodnú obuv

Vytvoriť trendy outfit môže byť niekedy doslova umenie. Okrem horného dielu by ste pri štylizáciách nemali zabudnúť ani na patričnú a štýlovú obuv (https://modivo.sk/c/muzi/obuv/poltopanky), ktorá vami vybranú štýlovú pánsku zimnú bundu doplní. Siahnuť tak môžete po jednoduchých bielych alebo čiernych teniskách, ktoré sú univerzálne a vhodné k rôznym outfitom. Už si iba stačí vybrať ten správny štýl, ktorý so zvyškom vášho outfitu bude rezonovať.

Najčítanejšie