Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vendula Pizingerová oslávila jubileum, darček od jej mladého manžela ju ale poriadne schladil!
Zdielať na

Vendula Pizingerová oslávila jubileum, darček od jej mladého manžela ju ale poriadne schladil!

Archívna reportáž

Na svete je mnoho prekrásnych miest, no medzi perly rozhodne patrí aj studený ostrov Island. Oslávenkyňa Vendula Pizingerová (50) dostala k svojmu životnému jubileu ako darček návštevu tohto jedinečného zamrznutého ostrova v Atlantickom oceáne. A tam ju čakalo ešte ďalšie prekvapenie. Malo ľadovú podobu a takmer pri tom zamrzla, ale bol to pre ňu iste nezabudnuteľný zážitok.

​Je zjavné, že svojho mladého muža Josefa Pizingera (34) musí Vendula veľmi milovať, keď bola ochotná ísť v skorých ranných hodinách k zamrznutému vodopádu v mínusových teplotách. Prišli tam práve vtedy, keď vychádzalo slnko a vodopád magicky osvetlilo lúčami. Ale neostalo iba pri krásnom pohľade na neho. "Dostať darček k narodeninám pri zamrznutom vodopáde v mínus 16 stupňoch pri východe slnka na Islande... Mala som tak zmrznuté ruky, že mi ten prstienok, čo si pamätám z hodov, ani nešiel nasadiť na prst. Vždy tomu môjmu mužovi potom musím všetko odpustiť, romantiku zvláda," zverila sa šťastná prezidentka Nadácie Kapka naděje na sociálnej sieti svojim sledovateľom.

Island si vybrala v skutočnosti sama ešte na jeseň, keď má narodeniny jej manžel. Kúpila mu ako darček letenky s termínom na jej okrúhle narodeniny. Program ale vymýšľal najmä Josef, ktorý miluje drsnú prírodu a vie oceniť jej krásy. Ani v zime nevynecháva plávanie v chladnej vode jazera či rieky. Na Islande je ale aj viacero vodných plôch s termálnou vodou. Pariaca sa voda v mrazivom ovzduší je tiež veľmi romantickým zážitkom. Vendula mala na Islande veľa pekných zážitkov. "Boli sme tam pár dní a bolo to veľmi pekné. Ale zima tam bola poriadna," povedala pre ŽivotvČesku.cz vitálna mama malého synčeka Josefa (1,5r). Okrem neho má aj syna Jakuba (16). Tí zostali doma.

Vendula prezradila, aký vzťah mali legendárni českí umelci, Karel Svoboda a Karel Gott:

​Vendula si po štyridsiatke osvojila dobrodružný spôsob života jej manžela a vie s ním držať krok. Dovolenky s ním sú vždy adrenalínové, bohaté na prekvapenia. Vlani sa predierali terénnym autom rumunskými horami aj s ich vtedy ani nie ročným synčekom. Na niekoľko dní v horách aj uviazli. Teraz jej nešlo do hlavy, prečo si má na Island brať len pomerne ľahkú obuv. "Josefovou podmienkou bolo, že poletím v teniskách a džínsoch. Chcela som si vziať topánky s kožušinou a kožené nohavice. No nič. Celú dobu na Islande som potom premýšľala,  prečo mám na nohách tenisky. Vysvetlenie prišlo až posledný deň, keď som sa dozvedela, že neodlietame späť do Prahy. Josef vie prekvapiť," naznačila Vendula ďalšiu časť narodeninového dobrodružstva a podľa všetkého zamierili opačným smerom - kdesi do tepla. Viac ale zatiaľ neprezradila.

Vendula zažila na Islande okrem mrazu aj veľkú romantiku: 

Súvisiace články

Najčítanejšie