Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Hviezda filmu Bobule či Vlastníci šla tri mesiace po pôrode úplne DO NAHA! A ešte za to ďakuje!
Zdielať na

Hviezda filmu Bobule či Vlastníci šla tri mesiace po pôrode úplne DO NAHA! A ešte za to ďakuje!

Archívna reportáž

Svoje druhé dieťa porodila herečka Tereza Ramba vlani krátko pred Vianocami. Tesne pred pôrodom ju veľmi oslabil silný priebeh covidu, to ale nijako, našťastie, v negatívnom neovplyvnilo pôrod, ktorý bol podľa Terezy priam orgazmický. Všetko dopadlo dobre a zakrátko Tereza prijala ponuku na nakrúcanie filmu Betlehemské svetlo od režiséra Jana Svěráka. Na filme pracujú až tri generácie Svěrákovcov. Od najstaršieho Zdeňka, ktorý si vo filme zahral, cez režiséra Jana, až po jeho syna Františka, ako strihača.

​Tereza Ramba s Janom Svěrákom nepracuje po prvýkrát. Ale ako dvojnásobná matka teraz dostala úlohu, v ktorej stvárnila často do naha vyzlečenú mladú slečnu, a to si vyžadovalo veľkú dávku odvahy. "Krátko po pôrode ma Jan (Svěrák, pozn. red.) obsadil do úlohy devätnásťročnej slečny, ktoré má v scenári jednu nahú scénu za druhou. Jemu tak môžem poďakovať, že som sa behom tých troch mesiacov dostala do formy," uviedla herečka v tlačovej správe, ktorú zverejnili v eXtra.cz.  Fotky si môžete pozrieť TU.

Dokonca sa Tereza nebránila ani reklame filmu na bilboarde v nadživotnej veľkosti, kde je taktiež úplne nahá. Vyplýva to z premeny jej postavy vo filme. "Moja lekárnička Vendula si o sebe myslí, že je zdržanlivá, ale vďaka Máriovi, ktorého hrá Vojta Kotek, zistí, že je vlastne vášnivá. Pre mňa to bola ťažká rola, Jan mi vždy pripraví nejakú výzvu, či už to bolo v Po strništi bos, kde som vlastne prvýkrát hrala mamičku, alebo tu. Ale bola to veľmi pekná práca," vysvetľovala herečka, čo jej úloha priniesla nové v rámci hereckej kariéry.

Pozrite si trailer k filmu Betlehemské svetlo v réžií Jána Svěráka v hlavných úlohách s Terezu Rambou či Vojtom Kotkom:

Film sa nakrúca podľa poviedok Zdeňka Svěráka. "Baví ma, že sa postavy z rôznych mojich poviedok vo filme stretávajú v nových, nečakaných situáciách. Pre film je to stmeľujúci prvok a pre divákov to bude dúfam zábavné," zveril sa sám autor. Filmu nechýba ani humor, ako to už pri hviezdnom Zdeňkovi býva. "Nič lepšieho ako humor proti smútku nemáme," dodal trefne Svěrák v traileri k filmu. Hlavné nakrúcanie sa odohrá od marca do mája a do kín sa dostane na jar budúceho roku. Okrem Ramby si vo filme zahrá aj Daniela Kolářová, Jitka Čvančarová a z mužov Zdeněk Svěrák, Ondřej Vetchý, Vojta Kotek či Vladimír Javorský.

Tereza Ramba sa môže krátko po pôrode pochváliť štíhlou postavou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

Súvisiace články

Najčítanejšie