Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Smrť pre krvácanie do mozgu! Seriálovej hviezde našli modrinu na zátylku!
Zdielať na

Smrť pre krvácanie do mozgu! Seriálovej hviezde našli modrinu na zátylku!

Zdroj: youtube/screenshot

Už je to mesiac, čo sa verejnosť dozvedela o náhlom skone obľúbeného herca a zabávača Boba Sageta (†65), ale až teraz oznámila rodina príčinu jeho úmrtia. Iba večer pred nájdením jeho tela 9. januára bez známok života v izbe hotela v Orlande na Floride, vystúpil Saget v programe v rámci jeho turné po Floride. Ešte v tú nedeľu nadránom na Twitteri zverejnil selfie s tým, aký skvelý bol jeho výstup. Ďalšie termíny turné mal naplánované na celý rok 2022 a fanúšikov v jeho poslednom príspevku srdečne pozýval.

"V nedeľu boli policajti privolaní do hotela Ritz-Carlton pre telefonát o nereagujúcom mužovi v hotelovej izbe. Muž bol identifikovaný ako Robert Saget a na mieste bol vyhlásený za mŕtveho," stálo v správe miestneho policajného oddelenia vo vyhlásení. "Detektívi v tomto prípade nezistili žiadne známky násilného konania ani užitia drog," uviedli na upresnenie ďalej zástupcovia polície. Ako prvý informoval o smrti Sageta portál TMZ slovami, že miestna polícia a hasiči zasahovali v hoteli v nedeľu okolo 16.00 h po tom, ako hotelová ochranka našla komika v jeho izbe. Ale vtedy príčinu jeho náhleho úmrtia ešte nikto nepoznal. Rodinu správa doslova zdrvila.

Neskôr sa rozšírila informácia, že príčinou smrti bolo krvácanie do mozgu. Zdroj dodal, že na zadnej strane hlavy mal "zjavnú modrinu". Aktuálne sa po mesiaci rozhodla rodina oficiálne zverejniť, čo viedlo k jeho náhlemu skonu, píše portál People. "Bolo zistené, že Bob zomrel v dôsledku poranenia hlavy. Odborníci dospeli k záveru, že sa o niečo náhodne udrel do zadnej časti hlavy, myslel si, že to nič nie je, a išiel spať. Žiadne drogy ani alkohol tu nezohrali úlohu," ozrejmili pre zronených fanúšikov spolu so žiadosťou o rešpektovanie ich smútku, ktorý chcú prežívať súkromí.

Pripomeňte si Boba, ako sa v seriáli Plný dom zmenil na rockera:

"Hoci vás v tejto chvíli žiadame o súkromie, pozývame vás, aby ste si spolu s nami pripomenuli lásku a smiech, ktoré Bob priniesol svetu," vyzvala rodina všetkých jeho priaznivcov. "Bol pre nás všetkým a chceme, aby ste vedeli, ako veľmi miloval svojich fanúšikov, rád vystupoval naživo a smiechom spájal ľudí zo všetkých spoločenských vrstiev," pripomenuli Bobovi najbližší.

Sagetova rodina zverejnila vyhlásenie prostredníctvom producentky Lauren Peikoff:

Bolo toho veľa, čo vďaka svojmu talentu komik predviedol svetu, aby ho rozosmial. Preslávil sa úlohou Dannyho Tannera v sitkome Plný dom, vysielanom v rokoch 1987 až 1995 a potom v reboote Plnší dom spoločnosti Netflix, v rokoch 2016 až 2020. V deväťdesiatych rokoch bol aj úspešným moderátorom obľúbenej relácie Najvtipnejšie videá Ameriky. V posledných rokoch sa venoval stand-up comedie a jeho číslo That What I´m talking About bolo nominované na cenu Grammy za najlepší komediálny album.

Súvisiace články

Najčítanejšie