Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hviezdny herec po samovražde syna o mrazivom pozadí! TOTO bola posledná SMS!
Zdielať na

Hviezdny herec po samovražde syna o mrazivom pozadí! TOTO bola posledná SMS!

Archívne video

​Americký herec Michael Madsen (64), hviezda tarantinoviek, sa len veľmi ťažko vysporiadava s nedávnou smrťou svojho syna, dvadsaťšesťročného Hudsona Lee Madsena. Ten podľa všetkého spáchal samovraždu zastrelením sa. Bol seržantom americkej armády a žil na Havaji aj so svojou sympatickou manželkou Carlie, s ktorou mal vraj pevný vzťah. "Nevidel som žiadne známky depresie. Je to také tragické a smutné," povedal otec zosnulého, herec Michael Madsen denníku Los Angeles Times niekoľko dní po smrti svojho syna. "Len sa snažím dať všetkému zmysel a pochopiť, čo sa stalo," povedal zronený otec, ktorý len ťažko hľadá dôvody, ktoré mohli jeho syna viesť k tak tragickému rozhodnutiu.

"Som v šoku, pretože môj syn, s ktorým som hovoril len pred niekoľkými dňami, povedal, že je šťastný - moja posledná textová správa od neho bola 'Milujem ťa, oci'," prezradil Michael pre losangelský denník. "Mal typické životné problémy, ktoré majú mladí ľudia s financiami, ale chcel mať rodinu. Hľadel jasne do budúcnosti, takže je to šialené. Jednoducho nedokážem pochopiť, čo sa stalo," dodal skrúšene.

Pripomeňte si Madsena vo filme Reservoir Dogs spred 30 rokov:

Hudson pomerne nedávno absolvoval svoju prvú službu v americkej armáde. Podľa príspevkov na sociálnych sieťach ho vyslali na Havaj a vlani v marci bol povýšený. Podľa jeho príspevkov na sociálnych sieťach, je zrejmé, že strávil istý čas aj v Afganistane. Michal Madsen požiadal armádu, aby vyšetrila Hudsonovu smrť, pretože sa domnieva, že prístup dôstojníkov a radových vojakov mohol zahanbovať jeho citlivého syna priznať su, že potrebuje liečbu, Tvrdí, že ho azda priamo či nepriamo prinútili, aby prestal dochádzať na terapiu pre psychické problémy.

Zosnulý Hudson bol jeden z piatich Michaelových synov:

Podľa oddelenia súdneho lekára v Honolulu Hudson zomrel 23. januára. Za príčinu smrti určili strelné poranenie hlavy a ako spôsob smrti samovraždu. Michaelov právny zástupca 26. januára pre Los Angeles Times uviedol, že sa mu darí podľa možností a je obklopený svojimi deťmi. Okrem toho advokát spomenul, že Michaelova manželka DeAnna je na Havaji, kde zabezpečuje všetko potrebné v súvislosti so skonom ich syna. "Máme zlomené srdce a sme ohromení smútkom a bolesťou zo straty Hudsona," uviedla rodina Madsenovcov vo vyhlásení pre NBC. "Jeho pamiatku a svetlo si budú pamätať všetci, ktorí ho poznali a milovali. Prosíme o súkromie a úctu počas tohto ťažkého obdobia. Ďakujeme," tak znelo oficiálne vyjadrenie rodiny bezprostredne po smrti mladého muža.

Súvisiace články

Najčítanejšie