Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Sú spolu už vyše tri mesiace, rozchod sa ešte nekoná a je to vážne! Smeruje Hanychová pred oltár?
Zdielať na

Sú spolu už vyše tri mesiace, rozchod sa ešte nekoná a je to vážne! Smeruje Hanychová pred oltár?

Archívna reportáž

Posledné mesiace a týždne minulého roku niektorým celebritným párom riadne zamiešali karty vo vzťahoch. Kým také páry snov, ako boli Gregor Brzobohatí či Monika Bagárová s Makhmudom Muradovom na prekvapenie mnohých skončili, speváčka Tina, či smoliarky v láske Dara Rolins a Agáta Hanychová k sebe, ako sa zdá, pritiahli v tomto smere šťastie. V prípade posledne menovanej prišiel princ na koni v podobe úspešného sympatického chirurga. Jej nadšenie aj po troch, u nej obvykle kritických mesiacoch, stále trvá.

Po zhruba dva roky trvajúcej pravidelnej výmene frajerov nastal u Agáty Hanychovej zrejme zlom. Už sa zdalo, že známa influencerka chce na seba iba pútať pozornosť, veď mnohí jej sledovatelia iba čakali, kedy znovu oznámi rozchod, či naopak príchod nového muža do jej života. Zrejme najväčší problém u nej bol ten, že jednoducho dlho neprišiel ten pravý "pán Božský", ako si ona predstavovala. No kde sa vzal, tu sa vzal odrazu niekto, z koho išla do kolien a navyše, je aj podľa gusta jej mamy, herečky Veroniky Žilkovej.

Údajne sa s chirurgom Andrejom Nikovom poznala Agáta už zo päť rokov, no až teraz došlo k ich zblíženiu natoľko, že tvoria už vyše troch mesiacov zamilovaný pár. Zatiaľ si ale prelietavá Hanychová necháva detaily z minulosti aj prítomnosti iba pre seba. Sporadicky na Instagram pridá ich spoločnú fotografiu a pár slov či viet na dôkaz, že jej to s úspešným mužom stále klape. Jeho fotku si dokonca  uložila v mobile ako tapetu. "Ruku do ohňa by som dala za to, že toto už nikdy neurobím. Pre niekoho len tapeta pre niekoho...," zverila sa zrejme vážne zamilovaná Agáta. "Je strašne ťažké nájsť spriaznenú dušu... pár pokusov som už v živote aj mala, ale toto je iné... vážim si to... ďakujem tam hore... to sa ti dedo, otec, a brat podarilo," napísala posledne na sociálnej sieti vyznanie najbližším, ktorí už tento svet opustili.

Agáta má rada extrémne adrenalínové športy: 

Zatiaľ sa obaja iba spoznávajú, ale Agáta je zjavne jej "Božským" priam očarená. Zrejme doteraz pri sebe nezažila takú osobnosť s charizmou, aká z Andreja vyžaruje. Navyše je ako úspešný chirurg veľmi dobrou partiou. Presne pred rokom jej niekoho takého predpovedala aj známa kartárka. Po uprataní "kostlivcov" v jej skriniach, čo ju vraj chvíľu zdrží, "v tú chvíľu, keď bude mať pocit, že sa na to môže vykašľať, by sa mohol objaviť muž, s prestížou, o dosť starší od nej, v pracovnej oblasti nad ňou, ku ktorému by ona mala vzhliadať," napovedali veštici tarotové karty. Začne s ním vraj bývať a ten vzťah by mohol vyústiť až do manželstva. Sadlo zatiaľ všetko, okrem veku, lekár od Agáty rozhodne nie je oveľa starší.

Sympatický, no tajomný lekár, zdá sa, skrotil aj divošku akou je Agáta: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Ako vidieť, veštba sa napĺňa a najnovšie fotografie dokladujú, že pár bol na Silvestra a Nový rok spolu aj s ich deťmi z predchádzajúcich vzťahov. Zdá sa, že našla muža s takou autoritou, ktorý dokáže skrotiť aj jej zdanlivo neskrotnú dušu. Akoby ho jej mama už poznala, keď nedávno vyslovila svoje predstavy. "Chcela by som, aby ju skrotil mladý lekár s oceľovou päsťou," mala Žilková jasno. K jednému z obrázkov napísala veľmi úprimný odkaz: "Momentka môjho šťastia.... Prajem vám všetkým, nech to svoje udržujete alebo nájdete. A pokiaľ áno, tak na tom makajme. Nič nie je len tak," napísala zjavne už skrotená Agáta k fotografii, na ktorej je so svojím novým partnerom a zjavne aj s jeho deťmi z predchádzajúceho vzťahu. To naznačuje, že už je to skutočne vážne a deti sa poznajú, možno to tentokrát skutočne vyjde.

Súvisiace články

Najčítanejšie