Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Paris Hilton mala svadbu storočia! Hviezdni hostia, dojatý ženích a desatoro dokonalých šiat nevesty!
Zdielať na

Paris Hilton mala svadbu storočia! Hviezdni hostia, dojatý ženích a desatoro dokonalých šiat nevesty!

Archívna reportáž

V magický dátum 11.11. 2021 nastal vysnívaný deň Paris Hilton (40). Svoje áno povedala snúbencovi Carterovi Reumovi (40). Ako v rozprávke, svadba trvá tri dni a tri noci. Celý jej priebeh sa zachytáva na kameruv a Paris bude robiť zostrih toho naj. Vybrané časti použije v jej vlastnej šou s názvom Paris In Love. V nahrávaní vraj bude pokračovať aj počas medových týždňov pre program s podtitulom "Tak horúci záväzok" a ktovie, či tam nebude aj jej svadobnú noc. Jej fanúšikovia sa majú na čo tešiť.

Prípravy na svadbu Paris Hilton prebiehali dávnejšie. Pred pár dňami začali v bývalom sídle jej starého otca Williama Barrona Hiltona († 91) v Bel Air stavať v záhrade pri bazéne veľký drevený tanečný parket zdobený mozaikami, píše portál PageSix. Neďaleko vysadili aranžmány z kvetov v podobe iniciálok prominentnej nevesty a jej vyvoleného. Samozrejme tam nechýba ani veľký stan, kde sa konala svadobná hostina. Toto honosné sídlo teraz vlastní výkonný riaditeľ spoločnosti Google Eric Schmidt (66), ale ten rád vyhovel prosbe o jeho sprístupnenie na veľkolepú svadbu.

Začiatkom tohto týždňa napísala Paris svojmu budúcemu manželovi Carterovi Reumovi na sociálnej sieti sladký odkaz: "Bez ohľadu na ročné obdobie - zima na snehu alebo leto na jazere - stal si sa mojím domovom aj mimo domova. Domov nie je miesto, je to človek. Teraz a navždy som taká šťastná, že môžeme budovať náš spoločný domov." Jedna z dedičov slávneho hotelového impéria je zjavne romanticky naladená a všetko okolo svojej svadby poňala v tomto duchu. V minulosti bola zasnúbená až štyrikrát, ale konečne zásnuby dospeli až k sobášu. O ruku ju Carter požiadal vo februári, kedy majú obaja narodeniny a daroval jej pritom prsteň s drahým kameňom v hodnote niekoľkých miliónov. Svadbu sa rozhodli uskutočniť čo najskôr a november si vybrali možno preto, že sa do seba pred dvomi zamilovali práve v tomto mesiaci na rodinnom stretnutí pri príležitosti Vďakyvzdania.

Takto si milionárska dedička chystala na svoju veľkolepú svadbu, všetko samozrejme zachytila kamera jej vlastnej reality šou:

Svadba bola skutočne vo veľkolepom štýle, ktorý je pre Paris príznačný. Všade tisíce živých bielych ruží, mnoho lesku, zrkadlová zem, živá kapela a hviezdni hostia. No ešte kým sa rozpútala zábava, nevesta rozplakala svojho ženícha, keď kráčala k oltáru. Údajne bol dojatý aj jej otec, inak známy ako pomerne despotický muž. Prekrásne šaty od módneho domu Oscar de la Renta sú skutočne dokonalé do posledného detailu. Počas svadby sa ale šťastná novomanželka minimálne štyrikrát prezliekla, všetky šaty boli biele, pozrieť si ich môžete TU. Ešte šestoro šiat mala pripravených na ďalšie dni. 

Tak sa pripravovali šaty pre promi nevestu:

"Moja svadba. Konečne som mohla pobozkať svojho princa a začať šťastne žiť rozprávku, o čom som snívala od detstva. Bola to skutočná rozprávková svadba," napísala Paris vo svojom blogu. Už rozlúčku so slobodou mala trojnásobnú a vždy to bola skvelá party s rôznymi výstrednými nápadmi. Mama Kathy Hilton (62), mladšia sestra Nicky (38) a priateľka, módna návrhárka Tina Chen Craig (49) pre ňu na jednej z nich všetko pripravili v štýle jej obľúbenej rozprávky Alica v krajine zázrakov s príhodne pozmenenom názve Paris In Wonderland. Na svadbu prišla celá hollywoodska smotánka, nechýbali medzi nimi Emma Roberts, Bebe Rexha, Demi Lovato, Kim Kardashian, Nicole Richie či Paula Abdul, mala tam byť aj Britney Spears, no na doteraz zverejnených fotkách chýbala. Fotky z veľkolepej svadby si môžete pozrieť TU.

Paris je už vydatá žena a svojej povesti neostala nič dlžná, svadba bola veľkolepá a plná celebritných hostí:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton)

Ženích nevesty Carter Reum  pochádza z dobrej rodiny z Chicaga, ktorá je s Hiltonovcami rodinne spriaznená. Paris preto Cartera spoznala už pred viac ako pätnástimi rokmi, ale až pred dvomi rokmi sa do neho zamilovala. Tento vysoký štíhly fešák, úspešný podnikateľ s majetkom okolo 300 miliónov dolárov, je presne typ Paris. A nielen kvôli fyzickému zjavu. Promoval na Columbia University v New Yorku a zakrátko sa stal investičným bankárom pre Goldman Sachs na Wall Street. Neskôr ale dal prednosť podnikaniu s bratom a veľmi sa im údajne darí. Je aj autorom úspešnej knihy na tému podnikania. Rozumejú si aj po duševnej stránke, považujú sa za "dvojdušu". "Stále som hľadala svojho partnera. Nielen niekoho, s kým by som zdieľala svoje sny, ale aj muža, s ktorým by sme budovali spoločnú budúcnosť. Hľadala som si rovnocenného partnera. Niekoho, kto by nebol fascinovaný menom 'Paris Hilton', ale niekoho, kto by videl moju skutočnú tvár a miloval ma takú, aká som. Niekoho, kto je milujúci a láskavý. Niekoho, kto bude otcom mojich budúcich detí," vyznala sa Paris manželovi krátko po svadbe.

Súvisiace články

Najčítanejšie