Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Žilková oslávila jubileum, dar od dcéry Agáty Hanychovej jej vyrazil dych!
Zdielať na

Žilková oslávila jubileum, dar od dcéry Agáty Hanychovej jej vyrazil dych!

Archívna reportáž

Populárna česká herečka Veronika Žilková sa dožíva okrúhlych šesťdesiatin. Oslava prebehla vo veľmi príjemnom, komornom štýle v kruhu rodiny a blízkych známych a priateľov. Najskôr sa predviedla v divadelnej komédii na javisku Divadla u hasičov, pokrstila svoju novú životopisnú knihu a potom sa všetci presunuli do divadelnej kaviarne, kde bola pripravená narodeninová hostina. Prišli aj všetky jej deti a vnúčatá. Z nich mala najväčšiu radosť. A nechýbali ani dary, hoci v pozvánke si ich vyslovene nepriala.

Veronika Žilková je veľmi rodinne založená. Miluje svoju veľkú rodinu so štyrmi vlastnými a dvomi adoptovanými deťmi a dvomi vnúčatami. Stará sa aj o svoju mamu, ktorá ale momentálne leží po úraze v nemocnici. Veronikin manžel Martin Stropnický nemohol prísť kvôli diplomatickým povinnostiam v Izraeli, ale zastúpil ho jeho syn Matej so svojím priateľom, s ktorým žije na zámku. A neprišla ani adoptovaná dcéra Markéta, no Žilková si oslavu aj bez troch najbližších veľmi užívala. Všetkých vyobjímala a bolo vidieť, že má veľkú radosť. "Ďakujem ti za všetko. Každý z nás je iný, ale čo nás spája, je najlepšia mama," zaželala jej najstaršia dcéra Agáta aj na Instagrame.

Ťažkú hlavu mohli mať hostia jedine z toho, akú pozornosť oslávenkyni prinesú. Agáta Hanychová poňala darček pre mamu netradične, ale zato skutočne veľmi štedro. Priniesla jej kyticu, v ktorej boli uvité okrem kvetov aj papierové päťtisícové bankovky.

Toto o sebe prezradila Žilková pred rokom u Jana Krausa:

Veronika ale hneď nespočítala, akú veľkolepú kyticu dostala. "Dala mi 60 tisíc? Čo ja si za to kúpim? Asi motorku a obídem celú zemeguľu," zažartovala herečka, keď sa dozvedela celkovú sumu bankoviek v prepočte zhrba 2500 eur. Okrem Agáty priniesli kvety aj mnohí ďalší. "Teraz mi tvrdili, že tam nebolo napísané kvety, tak tých som dostala veľmi veľa," povedala zo smiechom Veronika pre Super.cz, ktorá verila, že do pozvánky napísala, aby jej okrem darčekov nenosili ani kvety.  Azda najdôležitejší darček je zrejme ten, ktorý si nadelila sama. Je spoluautorkou knihy o svojom živote a stretnutiach s názvom Divide by Two, teda Deľte dvomi. "Kniha je o tom, ako je potrebné nehanbiť sa za svoje chyby. Mám 60 rokov, kedy inokedy by mal byť človek úprimný než teraz," vyjadrila oslávenkyňa svoj názor. "Je to veľmi otvorená kniha, za ktorú ma ľudia možno aj odsúdia. Podľa seba viem, že vyhľadávam aj ľudí, ktorí sú omylní. Niekedy tú dokonalosť iba hráme. Nie som jediná, kto v živote urobil chyby, ktoré sa mu vypomstili," zhrnula v skratke obsah a odkaz knihy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Na pulty kníhkupectiev sa Žilkovej životopisná kniha dostane až začiatkom novembra. Hlavný autor knihy Petr Macek prišiel na uvedenie knihy len s maketou. "Narodeninovú knihu sa nepodarilo vytlačiť. Je celosvetový nedostatok tlačiarenského papiera. Kniha mala byť vonku už týždeň, ale vyjde až začiatkom novembra," oznámil dôvod meškania vydania knihy Macek. Tak, ako je o Veronike Žilkovej známe, že má skvelý zmysel pre humor, zrejme v humornom duchu sa bude niesť aj obsah jej životopisu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie