Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Jasminin otec sa predviedol! Bez komentára to nenechal ani Rytmus!
Zdielať na

Jasminin otec sa predviedol! Bez komentára to nenechal ani Rytmus!

Archívna reportáž

Hoci sú rodičia Jasminy Vrbovskej Alagič rozvedení, zdá sa, že si zachovali korektné vzťahy. No čo je najdôležitejšie, pre oboch ostali najdôležitejšie ich deti, sestry Jasmina a staršia Alexandra. A ich synovia zas majú skutočne skvelých starých rodičov.

V mnohých ohľadoch sa v dnešnej dobe javí, že zachovať si manželstvo a rodinu po celý život je už pomaly vzácny úkaz. Ešte vzácnejšie je, ak ostane po rozvode rovnocenný prístup oboch rodičov k ich potomkom. Našťastie, sú aj také prípady, keď napriek tomu, že partnerská láska vyprchá, tá k deťom ostane navždy. To sa stalo aj v prípade rodičov moderátorky jojkárskej šou Česko Slovensko má talent, 32-ročnej Jasminy Alagič.

Je to práve jej otec, po ktorom má nielen balkánsky znejúce meno, ale aj skutočne horúcu balkánsku krv, na čo je aj patrične hrdá. Enver Alagič pochádza z Bosny a hoci žije vo Viedni, s Jasminou a vnúčikom Sanelom sú v kontakte tak často, ako sa dá.

Jasmina nie je práve milovníčka športu, ako už neraz sama priznala. No dostatočne ju v tomto smere zamestnáva synček:

​Aktuálne je to práve 66-ročný Enver, kto prišiel na návštevu rodinky Vrbovských do Bratislavy. No ani zďaleka to nebol jeho jediný cieľ. Prišiel sem pokoriť aj ten skutočný, športový. "Môj tatko, môj hrdina - 66 rokov,10km pod 54 minút. Cely život bomby," podelila sa Jasmina o fantastický bežecký výkon svojho otca, ktorý prišiel do Bratislavy na známy beh. 

Klobúk sňal pred výkonom dedka Envera aj jeho slávny zať. "Môj svokor si v 66tke dáva nonstop športové výzvy a má presne ten mindset, ktorý mi je vzorom," uznanlivo napísal Rytmus k fotke svokra po prejdení cieľovej rovinky. Zjavne mal pán Alagič ešte dosť energie, aby si struhol aj slávnu pózu Usaina Bolta. No najkrajšou odmenou bolo rozhodne objatie, ktoré ho čakalo po dobehnutí - okolo krku sa mu vrhla jeho vydarená dcéra a najmä rozkošný vnúčik. Tomu sa povie motivácia ísť ďalej!

Instagram/RK

Súvisiace články

Najčítanejšie