Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Tučná Cibulková v sieťke?! Jej dvorný stylista zasadil tvrdý úder a TOTO o Dominike prezradil!
Zdielať na

Tučná Cibulková v sieťke?! Jej dvorný stylista zasadil tvrdý úder a TOTO o Dominike prezradil!

Archívna reportáž

Pred pár dňami opäť raz zaplnila Dominika Cibulková celé "internety". Na otvorenie pražskej pobočky istého salónu krásy sa totiž vybrala v skutočne odvážnych a neobvyklých šatách. Kým niektorí prejavili nadšenie z originálneho výberu, iní, už tradične bývalá tenistku sfúkli pod čiernu zem, neraz absurdnými, či prázdnymi argumentmi. A to už sa rozhodol zapojiť aj Dominikin dobrý kamarát a dvorný stylista, Andrej Kusalík.

Dominika Cibulková je známa pre dva zásadné momenty spojené s jej životom. V prvom rade je to naša historicky najúspešnejšia tenistka, majsterka sveta a niekdajšia štvorka v svetovom rebríčku, pričom k tejto méte sa od jej čias u nás nikto ani nepriblížil. No po druhé je to celkom niečo iné - Cibulkovej záľuba v luxuse a okázalom životnom štýle, keď sa zdá, že snáď ani smeti by nešla vyhodiť bez exkluzívneho oblečenia.

Veľkou mierou k tomu prispieva jej dobrý kamarát a módny stylista Andrej Kusalík. Všetky Dominikine výstupy na významných spoločenských udalostiach, v médiách, ale aj hoci len na "žúroch" s kamarátmi má z hľadiska módy na starosti práve on. 

Dominika Cibulková si zarobila dosť na to, aby si vydrené peniaze mohla užívať naplno:

​Kusalík vybral Cibulkovej šaty aj pred pár dňami. Priehľadný sieťovaný model pochádza z dielne českej návrhárky Zuzany Kubíčkovej a jeho cena vystrelila značne nad 1000 eur. No slovenskí internetoví "experti" na módu to, pochopiteľne, neocenili. "Som už otrávený z toho, ako si tu, v našom prostredí módy, zasadli na mňa a moju prácu pre Dominiku Cibulkovú osoby, u ktorých absentuje akýkoľvek prínos, či aspoň stopa v oblasti módy ako takej a o podpore lokálnej tvorby ani nehovorím," pustil sa do samozvaných expertov Kusalík v príspevku na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa andrejkusalik (@andrejkusalik)

No ešte viac, ako kritika jeho práce, sa Andreja zjavne dotklo zosmiešňovanie Dominiky, ktorá je roky jehou dobrou kamarátkou. "Áno, je postavou nižšia a po narodení syna Jakubka nemá ani postavu 16-ročných modeliek, ale ani to nijako neskrýva. Čo sa týka módy, je odvážna a ak sa už na rôzne spoločenské aktivity nevyberie v origináloch svetových módnych domov, radi na nej svoje modely vidia naši slovenskí alebo českí návrhari," napísal pravdivo stylista.

Kusalík je aj krstný otec Cibulkovej syna:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa andrejkusalik (@andrejkusalik)

Skutočne je pravda, že azda nič nechutnejšie a úbohejšie, ako zosmiešňovanie ľudí pre ich postavu, neexistuje. Tobôž, keď samotní internetoví kritici by mali zrejme najprv preleštiť zrkadlo u seba doma. "Za vrchol trápnosti a nechutnosti považujem bodyshaming za postavu ktorejkoľvek ženy," postavil sa jednoznačne na obranu žien Kusalík a za to mu patrí veľká vďaka. Tú hneď prejavili v komentároch mnohé známe osobnosti, ako Monika Beňová, Ivana Gáborík, Lucia Mokráňová a za mužov aj známy návrhár Boris Hanečka.

Súvisiace články

Najčítanejšie