Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bohdalová vzala do spoločnosti aj vnuka, jeho vzhľad ľudí poriadne šokoval!
Zdielať na

Bohdalová vzala do spoločnosti aj vnuka, jeho vzhľad ľudí poriadne šokoval!

Archívna reportáž

Tradične veľká oslava narodenín hudobného bossa Františka Janečka (77) sa pred pár dňami konala za účasti mnohých celebrít. O vybrané pochúťky núdza nebola, všetko bolo zamerané hlavne na toskánsky štýl. Medzi hosťami nechýbala ani tohtoročná jubilantka, ktorá oslávila neuveriteľných 90 rokov, Jiřina Bohdalová. A neprišla sama, sprevádzal ju aj jej vnuk Marek Ciccotti (35), jeho výzor ale poriadne prekvapil.

Toľko celebrít sa pokope len tak ľahko nezíde, ako sa to podarilo na oslave narodenín jedného z najvplyvneších bossov českého hudobného priemyslu. Na pozvánke bolo uvedené, že sa bude konať v toskánskom štýle. "Veľa priateľov mi kvôli tomu písalo, čo si majú obliecť, ako si predstavujem ten toskánsky štýl, tak som ich ubezpečil, že to bolo myslené k vínu a občerstveniu," prezradil s pobavením oslávenec. Pilo sa drahé toskánske víno a podávalo sa napríklad hovädzie carpaccio, polievka minestrone, soté z diviaka na červenom víne, steaky a špízy z brazílskeho hovädzieho mäsa a mnoho ďalších pochúťok. Takéto oslavy má v obľube aj Jiŕina Bohdalová, ktorá si to preto nenechala ujsť.

Oslávenec pre Životvčesku.cz konštatoval, že "oslava bola báječná." Tak si to aj všetko predstavoval. "Najdôležitejšie ale je, že tu vidím svojich priateľov a spolupracovníkov, svojich známych a všetkých, ktorých mám rád. To mi k šťastiu stačí, spoločne so zdravím a s tým, že už snáď opäť začneme naplno pracovať a diváci si nájdu cestu do divadiel," pevne dúfa za všetkých umelcov Janeček.

Jiřina Bohdalová je známa svojou veselou povahou a vždy dobrou náladou: 

​Jedna z účastníčok, ktorá sa skutočne mimoriadne zabávala, bola Jiřinka Bohdalová. Rozdávala úsmevy a dobrú náladu na všetky strany. Garde jej vzorne robil jej starší vnuk Marek Ciccotti, ktorý je už aj pomerne skúseným režisérom. Zatiaľ ale so svojou slávnou starou mamou nenakrútil žiaden film, aj keď v minulosti o tom vážne rozmýšľal. Trochu ho ale brzdí strach z takejto spolupráce. "Určite je možné, že sa niekedy prepojíme. Myslím, že sa toho trochu bojím. To riziko, že ma nebude poslúchať, je veľké," zveril sa starší vnuk Jiřiny Bohdalovej pre časopis Týden.

Straší vnuk legendárnej herečky Jiřiny Bohdalovej zmenil razatne imidž. Z režiséra Marka Ciccotiho je bradáč: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Ciccotti (@marekciccotti)

Prvorodený syn Simony Stašovej, ktorého má s jej bývalým talianskym manželom Eusebiom Ciccotim, sa na večierku objavil s celkom zmenenou vizážou. Nechal si narásť hustú bradu a vlasy až pod ramená. Keby nebol v spoločnosti starej  mamy, pri ktorej sa dobre zabával, nikto by ho zrejme so vzhľadom Robinsona ani nespoznal. Pôvodne sa chcel venovať podobne ako jeho otec prírodným vedám, ale neskôr sa rozhodol študovať filmovú školu v Písku. Predsa len, od malička vyrastal v hereckej rodine, a tak má k filmovému umeniu asi najbližšie a má mu kto aj prípadne poradiť. Časom snáď predsa len naberie odvahu a film so starou mamou Jiŕinou predsa len spraví. Vzhľadom jej k veku by ale už nemal veľmi dlho váhať.  

Fotky z oslavy si môžete pozrieť TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie