Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Je Jasmina len obyčajná zlatokopka?! TOTO ľuďom otvorilo oči!
Zdielať na

Je Jasmina len obyčajná zlatokopka?! TOTO ľuďom otvorilo oči!

Archívna reportáž

Patria nielen medzi najzamilovanejšie a najsledovanejšie páry v slovenskom šoubiznise, ale nepochybne aj medzi najlepšie zabezpečné. Najmä Rytmus rád ukazuje svetu, čo všetko si môže dovoliť, pričom lietajú bežne hore-dole desaťtisícové sumy. Keby bol slobodný, nepochybne by okolo neho krúžilo nespočetne veľa žien, o akých rapuje v jednej zo svojich najznámejších skladieb.

Je to až neuveriteľné, ale Rytmus mal za ostatných pomaly 20 rokov len štyri vzťahy. Prvá láska bola Šárka, ktorá s raperom chodila ešte keď sa živil ako krupiér. Po nej prišla Andrea Práznovská, s ktorou tvoril Patrik pár šesť rokov. Dlhých 7 rokov boli hviezdnym párom Rytmus a Dara Rolins. A napokon - pred vyše tromi rokmi prišla do jeho života Jasmina Alagič a tá už aj ostala. Zatiaľ sa zdá, že to bude navždy.

Štyri lásky rapera z Piešťan mali ale niečo spoločné - ani jedna z nich nie je zlatokopka, hoci ak by boli, Rytmus by bol rozhodne dobrá partia. No na podobné typy má čuch a zo srdca sa mu bridia, je preto v podstate nemožné, aby si ho taká slečna ulovila.

Rytmus si zarobil už dosť nato, aby sa viac nemusel pretrhnúť, ale robil veci najmä pre zábavu:

​Aktuálne dal Rytmus fanúšikom opäť možnosť pýtať sa na čokoľvek a on na "čokoľvek" odpovedal. "Ako veľmi je pieseň Zlatokopka o Jasmine?" spýtal sa jeden z raperových fanúšikov, no asi netušil, ako ho podobným fórikom nahnevá. No ešte viac prekvapila raperova úprimnosť v odpovedi. "S jej zárobkom, projektmi a nápadmi by si kúpila celý váš byt ako skladisko a ty by si tam chodil zametať," odpálil Rytmus drsne neznámeho nešťastníka.

Instagram/RK

​Isté je, že Rytmus nijako extra neprikrášľuje. Zdá sa, že hoci sa Jasmina na pohľad nejde pretrhnúť, má šťastie na dobré nápady a rovnako aj skvelé projekty. Aktuálne rozhodne môže povedať, že od televízie JOJ dostala prácu snov - je moderátorkou talentovej mega šou Česko Slovensko má talent. Jasmina nielenže bude žiariť na obrazovkách miliónov Čechov a Slovákov, ale, samozrejme, dostane aj kráľovsky zaplatené. S istotou sa dá povedať, že horkokrvnú Balkánku rozhodne nemožno označiť ako zlatokopku, s prehľadom ju totiž uživí už len Instagram, kde má takmer polmilióna sledovateľov. Rytmusa by "len" pre peniaze určite nepotrebovala, jej mesačné zárobky sa rátajú v tisícoch.

Súvisiace články

Najčítanejšie