Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Súťažiacia v Miss Slovensko s číslom 6, Ester Porubcová, sa minulý rok do finále neprebojovala, tentokrát to vyšlo!
Zdielať na

Súťažiacia v Miss Slovensko s číslom 6, Ester Porubcová, sa minulý rok do finále neprebojovala, tentokrát to vyšlo!

Archívna reportáž

Prvú polovicu finalistiek súťaže Miss Slovensko 2021 uzatvára mladá žena s číslom 6 na hrudi, Dokazuje, že reči o nepriebojnosti ryšaviek, sú skutočne úplné nezmysly.

Ester Porubcová má 23 rokov a pochádza zo Žiliny. Až štúdium na vysokej školy ju "vyhnalo" z rodiska, keďže si vybrala odbor na univerzite v Brne. Po troch rokoch sa opäť vrátila na Slovensko, no nie do Žiliny, ale do Bratislavy.

V našom hlavnom meste dokončila magisterské štúdium a je z nej čerstvá inžinierka. Do súťaže Miss Slovensko sa prihlásila už pred rokom, vtedy sa jej ale nepodarilo postúpiť až do finále. "Bola to pre mňa taká výzva, že som si chcela dokázať, že áno, mám na to, a keď budem na sebe pracovať, tak sa sem viem dostať a viem si splniť sen," prezradila zjavne odhodlaná finalistka Ester.

Pripomeňte si minuloročné finále:

​Ako je zrejmé, finalistka je dôkazom, že sa netreba nikdy vzdávať. Zrejme si vedela svoje šance dobre zrátať, keďže je vyštudovaná ekonómka so špecializáciou na marketing. "Je to taká kreatívna sféra, preto som si ju vybrala, lebo som tvorivý človek," zhodnotila sa Porubcová, ktorá strávila nejaký čas aj v Nemecku, keďže sa chcela zdokonaliť v nemčine popri angličtine, ktorú ovláda plynulo. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ESTER PORUBCOVÁ (@esterporubcova)

Veľká zmena nastala v jej vzťahu ku športu, ktorý dnes miluje. "Vôbec to tak kedysi nebolo, šport som skutočne neznášala, našla som si k nemu cestu až potom, čo som začala študovať na vysokej škole," priznala úprimne finalistka s číslom 6. Dodala, že motiváciou jej bolo zlepšiť svoju fyzičku, spevniť postavu a celkovo prekonať samú seba a zapracovať na sebe. Podarilo sa. Či sa podarí uspieť aj vo finále Miss Slovensko 2021 bude jasné už 7. augusta. 

Súvisiace články

Najčítanejšie