Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Svoje poslanie už našla, ale skúsila aj neobvyklú prácu! Finalistka Miss Slovensko s číslom 4, Sylvia Šulíková
Zdielať na

Svoje poslanie už našla, ale skúsila aj neobvyklú prácu! Finalistka Miss Slovensko s číslom 4, Sylvia Šulíková

Už o necelé dva týždne spozná Slovensko svoju novú kráľovnú krásy. Korunka sa v tejto prestížnej súťaži položí na hlavu víťazky už po 26-krát. O titul Miss Slovensko sa uchádza s číslom 4 Sylvia Šulíková.

Účasť vo finále súťaže Miss Slovensko je pre všetky prihlásené nepochybne splneným snom. Iste to podobne cíti aj 24-ročná Bratislavčanka Sylvia Šulíková.

Nádejná Miss prezradila, že je už tri roky teta pre svojho synovčeka, ktorého priviedla na svet jej o sedem rokov staršia sestra Barbora. Sylvia sa zatiaľ musí uspokojiť len so zvieracím "bábätkom", v podobe maličkej, len pármesačnej čivavy, ktorá doplnila ich rodinu.

​Hoci je Šulíková ešte veľmi mladá, už teraz má jasno v tom, čo je jej vášeň a zároveň životné poslanie. "Otvorila som si minulý rok vlastný kozmetický salón, malé štúdio, kde riešim rôzne problémy s pleťou a venujem sa aj mejkapu a vizáži, aj špeciálnym efektom," objasnila Sylvia svoje záľuby a prácu zároveň.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sylvia Sulikova (@sylviasulik)

Ešte predtým, ako začala podnikať, sa Šulíková venovala osem rokov modelingu, no vyskúšala si aj prácu v turistickom ruchu na krásnej Malorke. "Bola som plážistka - mala som na starosť chod pláže, rezervácie a celkovo starostlivosť o klientov," opísala skutočne neobvyklú profesiu. No počas finále sa pokúsi zaujať niečím úplne iným - Sylvia Šulíková sľubuje super tanečné číslo.

Súvisiace články

Najčítanejšie