Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hviezda šokuje! Sotva jej skončilo šestonedelie, pustila sa do poriadne tvrdého cvičenia!
Zdielať na

Hviezda šokuje! Sotva jej skončilo šestonedelie, pustila sa do poriadne tvrdého cvičenia!

Zdroj: TASR/Mark J. Terrill

Iba pred dvomi mesiacmi sa českej topmodelke Karolíne Kurkovej narodila vytúžená dcérka Luna Grace a už zrejme opäť myslí na návrat na predvádzacie móla. Po narodení synov sa vždy dokázala veľmi rýchlo dostať do pôvodnej formy. Modelka robí zjavne všetko preto, aby sa tak stalo aj teraz.

Po skončení šestonedelia modelka Karolína Kurková (37) na svojom tele veľmi intenzívne pracuje a svoju aktivitu v tomto smere dokladuje aj na sociálnej sieti. Čerstvá mamička nedávno dokázala, že nemá problém ani s najnáročnejšími silovými tréningami. 

Ešte donedávna sa čerstvá mamička malej dcérky na sociálnej sieti ukazovala na fotkách takmer vždy s jej malým vytúženým pokladom. Vyzeralo to, že tak skoro od nej pracovať neodíde. Buď jej medzičasom začala práca chýbať, alebo sa rozhodla mať čo najskôr svoju dokonalú figúru, ale začala cvičiť a vôbec sa nešetrí. K fotografii, ktorú zavesila na Instagram, kde ju vidieť s akým nasadením cvičí s hrubými lanami pripísala slová "post baby mood" v preklade nálada po dieťati. Viaceré followerky jej pocity vďaka vlastnej skúsenosti dobre chápu a držia s ňou. V komentároch pridali lajky okrem iných aj modelka a Miss Českej republiky 2007 Kateřina Sokolová (32), americká modelka a influencerka Brittany Martinez (36), či talianska modelka a dedička módneho domu Missoni Margherita Missoni (38). Vyjadrili trojnásobnej mame Kurkovej obdiv a zároveň podporu v jej snahe po návrate dobrej kondície a pevnej  štíhlej postave.  

Pozrite si moment prehliadky Karolíny pre Victoria's Secret, keď sa jej pred vstupom na mólo rozopla topánka a ona s gráciou predviedla model aj s jednou chýbajúcou lodičkou:

Svet modelingu má na vzhľad a postavu modeliek prísne kritériá. Aby sa dievčina presadila a aj sa vyšvihla, musí držať prísny stravovací režim a snažiť sa mať aj dobrú kondíciu. Predvádzanie modelov a fotenie si vyžaduje veľa energie. Karolína s tým vraj žiaden problém nemala. Dokonca aj po pôrodoch starších synov získala svoju pôvodnú formu rýchlo späť. Keď sa jej v roku 2015 narodil Noah Lee pózovala už po dvoch mesiacoch na veľtrhu hodín v Ženeve. Tehotenstvo vtedy na jej postave akoby nezanechalo žiadne stopy. Jediný otázny moment je dojčenie a takáto ťažká fyzická aktivita. Podľa niektorých svalovica môže zmeniť kvalitu či chuť materského mlieka, no odborníci tvrdia, že to tak nie je. No možno sa už Kurková tejto užitočnej aktivite ani nevenuje.

Karolína na svojej postave tvrdo maká aj krátko po pôrode:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

Na Fisher Islande vlastnia manželia okrem domu, ktorý zariaďovala Kurková známa svojim dobrým vkusom, aj penzión a kúpili aj zopár bytov, ktoré rekonštruovali na prenájom. Je to obľúbená oblasť najmä pre mladé rodiny s deťmi, ale aj mnohých boháčov, pre pocit bezpečia a súkromia. Ostrov ponúka veľa miest na oddych a relaxáciu pri športe. Obyvatelia si tam môžu zahrať tenis, ísť do posilňovne, či dať si masáž vo wellness. Aj ich rodina sa na Fisher Islande cíti veľmi dobre. Nečudo, že v rámci všetkých možností sa Karolína tak rýchlo rozhodla pracovať na svojej kondícii. K svojmu telu má dobrý vzťah, nemala vraj problém s jeho narastaním ani počas posledného tehotenstva, ako sa vyjadrila pre magazín Glamour v decembrovom vydaní. Vtedy oznámila, že čaká tretie dieťa. Dcérka Luna Grace sa narodila v Miami počas ružového supersplnu.

Súvisiace články

Najčítanejšie