Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Totálne prekvapenie! Hviezdny herec sa stal po piatykrát otcom, o tehotenstvo nikto netušil!
Zdielať na

Totálne prekvapenie! Hviezdny herec sa stal po piatykrát otcom, o tehotenstvo nikto netušil!

Archívna reportáž

Ani štyri deti a takmer 23 rokov trvajúce manželstvo neprimälo obľúbeného hollywoodskeho herca zotrvať s jeho hereckou kolegyňou Eve Mavrakis. Keď sa britský herec Ewan McGregor v roku 2017 rozhodol požiadať o rozvod, mnohí jeho fanúšikovia ostali veľmi sklamaní, keďže uprostred labilných a krátkodobých manželstiev medzi celebritami bolo to jeho s Eve azda jedno z najstabilnejších, teda aspoň na pohľad. Herec však našiel šťastie po boku inej, o 14 mladšej herečky, ktorá mu po utajenom tehotenstve priviedla na svet jeho v poradí piate dieťa.

Herec Ewan McGregor a jeho partnerka, herečka Mary Elizabeth Winstead, privítali svoje prvé spoločné dieťatko. Kým pre 36-ročnú herečku je to prvý potomok vôbec, Ewan sa teší prírastku už po piatykrát. Na sociálnej sieti radostnú novinu nežnými fotkami potvrdila jedna z jeho dcér, 25-ročná dcéra Clara, a tiež prezradila meno jej malého bračeka.

Herecký pár dokázal tehotenstvo utajiť celých 9 mesiacov a uľahčila im to najmä skutočnosť, že nemajú kontá na sociálnych sieťach. Avšak službu ich fanúšikom urobila Ewanova dcéra z predošlého manželstva, ktorá sladké fotky s malým bračekom Lauriem, ako chlapčeka pomenovali, pridala na jej Instagram. Clara, ktorej matkou je hercova bývalá manželka Eve Mavrakis, na fotke nežne kolíše svojho brata v náručí a gratuluje 50-ročnému otcovi a jeho novej partnerke, s ktorou mala v minulosti nie celkom ideálne vzťahy. Dnes je však už kríza medzi mladou ženou a jej macochou, zdá sa, zažehnaná.

Ewan sa s Mary Elizabeth zoznámil pri nakrúcaní seriálu Fargo, pozrite si krátku ukážku:

"Vitaj na svete, malý braček, gratulujem otcovi a Mary - je to ten najkrajší darček," napísala na sociálnu sieť Clara k fotke s malým Lauriem v náručí.  Aj Ewanova druhá dcéra, 19-ročná dcéra Esther zdieľala fotografie, na ktorých kolíše maličkého novorodenca. "Stretla som svojho malého brata, ktorý vyzerá ako pirát. Odporúčam! Vitaj v rodine, malý Laurie," napísala k fotke s bračekom. Obe fotografie sa stretli s ohromným ohlasom a gratuláciami a mnohým neuniklo, že je to po štyroch dievčatách hercov prvý syn. Evan má so svojou exmanželkou okrem dvoch biologických dcér Clary (25), Esther (19), aj adoptované dievčatko menom Anouk (9) a adoptovanú dcéru z Mongolska, ktorá volá sa Jamyan a dnes má už 20 rokov. 

Takto sa Ewanova najstaršia dcéra Clara zvítala so svojím novým bračekom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clara McGregor (@claramcgregor)

​Ewan a Mary Elizabeth Winstead tvoria pár od roku 2017, keď sa zoznámili na nakrúcaní seriálu Fargo. Očarila ho natoľko, že po dlhých 23 rokoch manželstva požiadal o rozvod a opustil svoju manželku Eve Mavrakis. Niekdajší manželia, ktorí sa zoznámili taktiež pri práci, pri nakrúcaní televíznej kriminálnej drámy Kavanagh QC, prvýkrát potvrdili rozchod ešte v roku 2017 v súvislosti s tvrdeniami, že Ewan bol videný, ako sa bozkáva s Mary v londýnskej reštaurácii, čo napokon aj bola pravda. Eve Mavrakis nečakaná nevera manžela, pochopiteľne, veľmi ranila a údajne to od Ewana nečakala. Rozvod sa po dlhých bojoch o starostlivosť o malú Anouk, ktorú chcela Eve výlučne do svojich rúk, ukončil až v roku 2020 a hercovi súd napokon odklepol striedavú starostlivosť.

Súvisiace články

Najčítanejšie