Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dominika Kavaschová porodila! TAKTO opísala príchod bábätka na svet!
Zdielať na

Dominika Kavaschová porodila! TAKTO opísala príchod bábätka na svet!

Archívne video

Jedna z najobľúbenejších slovenských herečiek, 31-ročná Dominika Kavaschová, a jej 33-ročný priateľ, herec a hudobník Daniel Fischer, sa stali 5. mája rodičmi. Bábätko prišlo na svet päť dní po stanovenom termíne.

Herečka Dominika Kavaschova a herec Daniel Fischer patria medzi obľúbených a nepochybne aj výnimočne nadaných hercov. Spája ich nielen láska k divadlu, ale aj k hudbe a najmä - tá ľudská, medzi mužom a ženou. Približne rok a pol tvoria pár a svoj vzťah teraz korunovali aj bábätkom.

Presne dva týždne pred svojimi vlastnými narodeninami si Dominika darovala ten najkrajší darček - dcérku Maiu. Už pred jej narodením priznávala veľký rešpekt pred tým, čo ju čaká pre jej premene na matku. Pomaličky to začína zisťovať. 

Toto prezradila Dominika o trápeniach pred pôrodom:

​Svoj pôrod opísala herečka na Instagrame veľmi poeticky.  "Včera som si pár hodín kecala s Pánom Bohom. Bol to dlhý, náročný, nesmierne poučný rozhovor plný emócií, bolesti, strachu, lásky, sily a odvahy. Dospeli sme spoločne k tomu, čo je zmyslom života," vyjadrila čerstvá mama výstižnými slovami to, čo zažíva azda každá žena počas prirodzeného pôrodu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Kavaschová (@donda_kawa)

"Maia, si zázrak. Všetky matky, skláňam sa pred vami. Skláňam sa pred tou neskutočnou silou, ktorú v sebe máte/máme," pridala Dominika slová uznania pred tým, čo doteraz poznala len sprostredkovane. V správe nasledovala záplava gratulácií od kolegov zo šoubiznisu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie