Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Miss Slovensko 2007 úprimne o úpravách vzhľadu! Po plastike nosa má Veronika problém!
Zdielať na

Miss Slovensko 2007 úprimne o úpravách vzhľadu! Po plastike nosa má Veronika problém!

Azda neexistuje estetická chyba krásy, ktorá by sa už nedala "opraviť", alebo aspoň upraviť. Čoraz viac ľudí považuje za úplne normálne bojovať s časom, fenomén mladosti jednoducho nepustí. Nie je pritom nutné ľahať hneď pod nôž, ako pred rokmi, keď jediným skutočne efektívnym riešením bolo "natiahnutie" kože pri facelifitingu. Teraz stačí pár vpichov a človek je "ako nový". Aspoň na nejaký čas.

Je úspešná, mladá, krásna, no predsa so sebou nie ja úplne spokojná. Na svojej dokonalej tvári, ocenenej dokonca aj korunkou Miss Slovensko v roku 2007, hľadá 34-ročná Veronika Vágner Husárová neustále chyby a vzápätí si ich necháva upraviť, či skôr eliminovať. Ku cti jej slúži, že zákroky otvorene priznáva.

Hoci patrí medzi najkrajšie ženy v našom šoubiznise, vylepšenia podstupuje pomerne často. Aj aktuálne je čosi v pláne, no Veronika to nechcela veľmi rozmazávať. No nemá ísť o žiadnu zásadnú korekciu, ani plastickú operáciu.

Veronika sa rozhodne nemôže na kvalitu života sťažovať:

​Veľkú zmenu dokáže spôsobiť aj pár vpichov injekciou, či už s kyselinou hyalurónovou, alebo s botoxom. "Niekedy stačí máličko, skutočne len pár mililtrov tej kyseliny, aby ti to zjemnilo črty, alebo bradu, ktorú ja už budem musieť absolvovať asi do konca života, pretože tam mám vyštrbené po úraze, mám tam jazvu," vysvetlila mama 5-ročného Alexa svoj postoj, aj priznala slabinu na jej krásnej tvári.

Veronika si na vzhľade potrpí a nedbá ukázať všetko:

Väčší problém vidí inde, snaží sa ho riešiť už pár rokov. "Ja mám taký osobný problém, po operácii nosa - ten nos sa časom mení. Mne už niekoľko rokov po operácii sa to zmenilo, takže to narovnávame a snažíme sa teraz nájsť nejakú inú techniku, ktorá vydrží dlhšie," hovorí Husárová o odvrátenej stránke plastike nosa. Chrupavka oslabená operáciou naozaj môže spôsobovať problémy. Veronika nemá problém hovoriť o svojich úpravách otvorene. "Niektorí možno majú pocit, že prečo vymýšľam, aj samozrejme z rodiny sa čudujú, prečo to hovorím. Vôbec s tým nemám problém, prečo by som mala mať, keď už to absolvujem," hovorí úprimne bývalá misska. Zdá sa jej byť skôr smiešne, ak niekto zavádza a tvrdí, že zjavne upravená krása je výsledkom nejakých ľudových receptov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie