Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
O panenstvo čerstvo vytvoreného ženstva Jessicy Alves je obrovský záujem! Ponúkajú jej TÚTO mastnú sumu!
Zdielať na

O panenstvo čerstvo vytvoreného ženstva Jessicy Alves je obrovský záujem! Ponúkajú jej TÚTO mastnú sumu!

Archívna reportáž

Prerodu známeho Brazílčana na ženu predchádzalo množstvo plastických operácii, ktoré hviezdička podstúpila ešte ako muž. Zdá sa však, že to pravé šťastie našla až tele ženy a verí, že sa jej konečne podarí nájsť lásku jej života. S mužom, ktorého si kontroverzná kráľovná plastických operácii vyberie, chce prísť aj o jej "znovunadobutnuté" panenstvo. To jej totiž spolu s novým pohlavným orgánom vyrobili šikovné ruky thajských chirurgov na súkromnej klinike v Bangkoku.

Reality šou hviezdička Jessica Alves (37) sa pre denník Daily Mail vyjadrila, že dostáva denne množstvo ponúk na sex s ňou za finančnú odmenu. Tie vraj nabrali na intentzite po tom, čo zmenila pohlavie a mnoho mužov vraj túži po tom, aby niektorý z nich bol jej "prvý". Ona však tvrdí, že jej telo nikdy nebude na predaj.

Jessica prezradila, že po tom, ako zdieľala svoje nové telo po plastickej operácii takmer v plnej nahote sa jej schránka doslova zaplnila ponukami na sex. Niektorí páni vraj neváhali ponúknuť za jej panenstvo aj viac ako 15-tisíc eur. Živá bábika Barbie si však naďalej stojí za tým, že hľadá skutočnú lásku a na prvé milovanie je ochotná počkať tak dlho, ako to bude nutné.

Jessica bola ešte ako muž menom Rodrigo doslova závislá na plastických operáciách, dodnes ich podstúpila viac ako paťdesiat:

"Tú fotku som musela vymazať, veľa mužov mi začalo posielať správy a ja neviem, ako s tým naložiť. Niekorí mi dokonca za moje panenstvo ponúkli peniaze. Jeden chlapík mi ponúkol 15-tisíc libier, ale ja k tomu hľadám skutočnú lásku, neurobím to pre peniaze," posťažovala si Jessica, ktorá si bude musieť na rôzne indivíduá, ktorú sa budú okolo nej krútiť na internete, ale aj v skutočnom živote, asi zvyknúť. Tobôž, ak má v pláne zdieľať podobne odvážne fotografie na svojom Instagrame, kde pred fanúšikmi nemá takmer žiadne tajnosti.

Jessica nemá pred fanúšikmi na sociálnej sieti takmer žiadne tajnosti, po zdieľaní tohto záberu sa jej schránka zaplnila mnohými ponukami na sex:

Instagram/Jessica Alves

​Na spomínanej "zrkadlovke", ktorú pridala do Instastories je totiž celkom nahá v nemocničnej izbe a intímne partie si zakryla iba farebnými emoji. Nečudo, že fotografia vzbudila toľké vášne, keďže nešlo o žiaden jemne erotický či "umelecký" záber. Momentálne sa Jessica opäť nachádza na súkromnej klinika plastickej chirurgie v Bangkoku. Tentokrát je dôvodom nepríjemná infekcia na brade z množstva výplní kyselinou hyalurónovou, ktoré na svojej tvári má. Jessica je napriek tomu so sebou monečne spokojná, a to je predsa to najdôležitejšie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie