Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Brad Pitt a Sandra Bullock spolu?! Po rokoch priateľstva sa to stalo!
Zdielať na

Brad Pitt a Sandra Bullock spolu?! Po rokoch priateľstva sa to stalo!

Archívna reportáž

Aj keď sa môže zdať byť svet slávnych a bohatých hollywoodskych hviezd ako malá bublina, v ktorej sa každý s každým pozná či už v súkromí, alebo z nakrúcania filmov, nie je to tak vždy. Niektoré hviezdy sa na jednom pľaci nikdy nestretli, napriek tomu, že sú v skutočnom živote blízkymi priateľmi, či dokonca rodinnými príbuznými. Aj v prípade oscarového herca a jeho nemenej známej hereckej kolegyne sa táto výnimka dlho potvrdzovala, avšak po dlhých rokoch sa dvojica konenčne stretne aj na pľaci.

Americkí herci Sandra Bullock (56) a oscarový Brad Pitt (57) sa po vyše dvoch desiatkach rokov priateľstva stretli vôbec poprvýkrát na pľaci, konkrétne pri nakrúcaní akčného trháku Bullet Train. Okrem nich sa má vo filme  podľa denníka Daily Mail objaviť aj ďalšie zvučné meno, speváčka Lady Gaga, aj keď tá svoju účasť na nakrúcaní oficiálne nepotvrdila.

Títo dvaja hollywoodski herci majú totiž spoločného oeľa viac, ako iba herecký chlebíček. Medzi Sandrine blízke priateľky patrí Jennifer Aniston, bývalá Bradova manželka, a medzi ich spoločných kamarátov patrí aj herec George Clooney či Cate Blanchett. Bolo zrejme iba otázkou času, kedy sa dvojica spojí aj profesne, a tak sa po viac ako dvoch dekádach v jednej umeleckej brandži konečne strenú.

Sandra Bullock si naposledy zahrala vo filme Bird Box, pozrite si napínavý trailer k tomuto filmu:

Pod taktovkou herca, kaskadéra a zároveň režiséra Davida Leitcha, ktorý má na svedomí napríklad aj réžiu filmu John Wick, si v očakávanom akčnom filme zahrá napríklad aj speváčka Lady Gaga či vychádzajúca herecká hviezda Joey King. Už podľa názvu filmu sa dá dedukovať, že jeho dej sa bude odohrávať v známom japonskom vlaku Šinkansen, ktorému sa v angličtine hovorí aj Bullet Train. Na jeho palube sa stretne skupina nájomných vrahov, ktorí zistia, že zadania na ich krvavú prácu sú medzi nimi prepojené. 

Vo filme si popri hviezdach ako Sandra a Brad zahrá aj mladá vychádzajúca hviezdička Joey King. Tá sa fotkou z nakrúcania pochválila na svojom Instagramovom profile:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joey King (@joeyking)

Kým Sandra Bullock bola naposledný k zhliadnutiu vo filme Bird Box z roku 2018, jej herecký kolega Brad Pitt si okrem oscarového Vtedy v Hollywoode (2019) zahral v rovnakom roku aj vo filme Ad astra. Momentálne sa Brad Pitt producentsky spolupodieľa na pripravovanom filme s názvom Blondie, v ktorom si zahrá čoraz populárnejšia herečka Ana de Armas či oscarový herec Adrien Brody (Pianista).

Súvisiace články

Najčítanejšie