Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rozchod cez telefón! Sympatický hviezdny pár ukončil vzťah
Zdielať na

Rozchod cez telefón! Sympatický hviezdny pár ukončil vzťah

Archívna reportáž

S poľutovaním by sa dalo konštatovať, že dlhodobé a pevné vzťahy v Hollywoode sú skôr raritou, a často sa končia takmer hneď po vyprchaní prvých hormónov lásky. Potvrdil to svojim náhlym rozchodom aj sympatický pár, ktorý tvoril oscarový herec a pôvabná mladá herečka z Kuby. Bena a jeho filmové role iste mnohí poznajú a Ana sa najnovšie stala známou ako Bond Girl vo filme o agentovi 007 - Nie je čas zomrieť. Obaja herci sa spoznali pri nakrúcaní erotického thrilleru s názvom Deep Water, kde si zahrali rozhádaných manželov. Práve vtedy vraj zistili, že si v reálnom živote, naopak, veľmi rozumejú.

Zdalo sa, že to bude veľká láska a večný rebel Ben Affleck (48) konečne našiel v náruči hereckej kolegyne Any de Armas (32) svoj pokojný prístav. Žiaľ, ani ich láska neprežila už tradičné „neprekonateľné rozdiely“ a dvojica sa rozhodla ísť od seba, pre magazín People to potvrdil zdroj z okolia prominentného páru.

Iba krátko po nakrútení spoločného filmu s názvom Deep Water v marci 2020, bolo Bena a Anu spolu vidieť ako sa dôverne prechádzajú na pláži na Kube. Odtiaľ sa hrdličky chystali odletieť do ďalšej latinskoamerickej republiky, slnečnej Kostariky. Ana je hrdá na svoj kubánsko-španielsky pôvod. Vyrastala na Kube, kde sa aj narodila a vyštudovala herectvo, ale niekoľko rokov pôsobila ako herečka aj v Španielsku, odkiaľ pochádzajú jej predkovia. Ozajstná kariéra ju ale čakala až v Los Angeles, kam sa presťahovala len pred pár rokmi. Chopila sa ponúkaných hereckých príležitostí a rýchlo sa jej dokonca podarilo stať hviezdou sci-fi Blade Runner 2049. Nielen herecká kariéra bola ale dôvodom zblíženia tejto herečky s Benom Affleckom. 

Ben a Ana sa dali dokopy pri nakrúcaní thrilleru Deep Water, ich láska však nevydržala ani rok:

V nasledujúcom mesiaci po romantickej spoločnej dovolenke so slávnym hercom, potvrdila Ana oficiálne na sociálnej sieti svoj vzťah s ním. Tam sa pochválila fotkami s Benom z jeho narodeninovej oslavy. Priatelia rozvedeného herca tvrdili, že mu vzťah s Anou veľmi prospieval aj po ľudskej stránke. Jej mladistvému elánu a navyše zdravému spôsobu života, ktorého je vyznávačkou, sa rád prispôsobil, čo mu veľmi pomohlo po zdravotnej stránke. Doslova žiaril, keď bola pri ňom. Veľmi chcel, aby mu tento vzťah naozaj fungoval. Dostavili sa však časom neodstrániteľné komplikácie.  

Po boku krásnej a mladej herečky Any herec omladol a začal dbať aj o zdravý životný štýl. Azda mu z rozpadnutého vzťahu ostanú aspoň tieto dobré návyky:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Mladá temperamentná Ana túži po dobrodružstve v spojení s cestovaním. To si nemôže Ben dovoliť kvôli svojim trom deťom z predchádzajúceho manželstva s herečkou Jennifer Garner. Žijú spolu s matkou v Los Angeles a Affleck sa s nimi chce čo najviac stretávať a byť im nablízku. S rozcestovanou herečkou sa spolu stýkali často už len virtuálne. Touto cestou mu vraj aj mladá partnerka navrhla rozchod. Ben súhlasil, pochopil, že vzťah na diaľku nemôže dlhodobo fungovať. "Stále je medzi nimi veľká láska a vzájomný rešpekt, ale momentálne sa život každého z nich uberá iným smerom," prezradila magazínu People osoba z ich blízkeho okolia. Jeho fanúšikovia sa obávajú, či Ben neupadne, podobne ako sa stalo v minulosti, do zlého spôsobu života, kde hral veľkú rolu alkohol.

Súvisiace články

Najčítanejšie