Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Krásna herečka úplne otvorene: Ako a kedy zažila svoj prvý orgazmus!
Zdielať na

Krásna herečka úplne otvorene: Ako a kedy zažila svoj prvý orgazmus!

Archívna reportáž

Jedna z najsexi herečiek vôbec, čokoládová kráska, ktorá okrem iného zažiarila aj ako Bondove dievča, vyzerá aj po päťdesiatke neuveriteľne mlado a sviežo. A zdá sa, že jej nerobí problém verejne hovoriť o intímnych záležitostiach a sexualite ako takej. Tým potešila nielen mnoho mužov, ale dodala sebavedomie a odvahu rozprávať o veciach intímnych aj mnohým ženám.

Herečka Halle Berry (54) nedávno na sociálnej sieti prekvapila fanúšikov, keď sa zverila s poriadne pikantným tajomstvom zo svojho dospievania. Fanúšikom dala priestor, a tí jej poslali otázky od výmyslu sveta. Niektorí skutočne nemali hranice a intímna zóna im nič nehovorí. Avšak Halle prekvapila svojou otvorenosťou a aj na osobné otázky odpovedala veľmi priamo. Napríklad aj na tú o prvom sexuálnom potešení.

Halle Berry je už desaťročia múzou filmových tvorcov a najmä miliónov fanúšikov na celom svete. Ženy ju obdivujú pre jej prirodzenú krásu a popieranie času večne mladistvým vzhľadom, muži zas obdivujú dokonalé krivky, ktoré jej príroda štedro dopriala. Navyše oplýva zmyslom pre humor a bezprostrednosťou, ktorá jej zabezpečila kopu sledovateľov na sociálnych sieťach. V nedávnej v rubrike Bad and Booshy, ktorú vysiela spoločne s kamarátkou Lindsay Flores na Instagrame, odpovedala na otázku zvedavého fanúšika, ktorého zaujímalo, kedy dosiahla svoj Halle svoj prvý orgazmus.

Halle Berry spolu s kamarátkou Lindsay odštartovali sériu otázok a odpovedí s názvom Bad and Booshy na sociálnych sieťach. Fanúšikovia sa pýtali otázky poriadne na telo:

"Pamätám si na to. Urobila som si to vtedy sama. Mala som asi 11 rokov, objavovala som svoju sexualitu, asi tak, ako väčšina dievčat," prezradila Halle, ktorá narozdiel od Lindsay popísala svoj zážitok oveľa detailnejšie. Mama dvoch detí, dcérky Nahly (12), ktorú má s modelom Gabrielom Aubrym a 7-ročného chlapca menom Maceo, ktorého otec je známy herec Olivier Martinez, je síce v otázkach na telo prekvapivo otvorená, no o svojom súkromí hovorí iba málokedy. V minulosti jej totiž nevyšli až tri manželstvá a iba nedávno vyšlo na povrch, že randí s muzikantom menom Van Hunt (50).

Halle Berry na sebe pracuje, a to nielen kvôli filmovým úlohám. Na sociálnej sieti radí ženám, ako sa brániť v prípade nečakaného útoku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Halle Berry (@halleberry)

Naposledy mohli herečku Halle Berry vidieť diváci v celkom netradičnej úlohe MMA zápasníčky vo filme s názvom Bruised. Kvôli filmu na svojej už beztak skvelej figúre zapracovala natoľko, že inokedy ladné krivky nahradili svaly a tehličky na bruchu. Aby bol jej výkon skutočne presvidčivý, dostala sa do rúk tých najlepších amerických trénerov, medzi ktorými bol aj uchádzač o titul UFC v ľahkej váhe, Brian Ortega. Film mal premiéru začiatkom septembra a podľa filmových kritkov ide vskutku drsnú snímku plnú krvi, modrín a potu v kombinácii s pevnou ženskou vôľou a vytrvalosťou.

Súvisiace články

Najčítanejšie