Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lela Ceterová potratila! Úprimne opísala mučivú skúsenosť straty bábätka
Zdielať na

Lela Ceterová potratila! Úprimne opísala mučivú skúsenosť straty bábätka

Archívna reportáž

Slovenská playmate mala posledný rok vskutku rušné obdobie, porodila zdravé dievčatko, a zakrátko sa musela vysporiadať s partnerovou neverou, ktorá napokon skončila aj tak rozchodom. Po ňom sa dlhovlasá kráska rozhodla odsťahovať do Bratislavy, kde žije s malou Lili vo svojom byte ako slobodná mamička. Avšak celý ten čas so sebou nosila ešte jedno ťaživé tajomstvo.

Slovenská modelka Lela Ceterová sa na sociálnej sieti takmer rok po pôrode zverila fanúšikom s ťaživým tajomstvom. Malá Lilinka mala mať súrodenca, s ktorým sa krátku chvíľu delilo o miesto v maminom brušku. Lela a Karlos Vémola totiž pôvodne čakali dvojičky, no jeden zo začínajúcich životov v jej brušku, žiaľ, skončil.

Lela prežíva veľmi citlivé obdobie, svojej malej dcérke Lili sa snaží byť tou najlepšou mamou, no zároveň sa snaží udržať čo najlepšie rodinné vzťahy s bývalým partnerom a otcom jej dcérky, českým zápasníkom MMA Karlosom Vémolom. Oporou jej však nie je len rodina, ale zdá sa, že si vytvorila blízky vzťah aj so svojimi sledovateľmi na Instagrame. Rozhodla sa im rozpovedať druhú, smutnejšiu stránku jej tehotenstva. "Dnes som mala veľmi sentimentálny deň, úsmev sa striedal s pocitom smútku," touto vetou začínal dlhý popis pod ultrazvukovou fotografiou, na ktorej jasne vidieť dva začínajúce životy malých bábätiek. "Bola som veľmi šťastná, keď som zistila, že čakám bábo a naraz u lekára prekvapenie, keď videl na ultrazvuku a počul dve srdiečka. Aj napriek všetkým stresovým situáciám, ktoré mi spôsobovali istí ľudia. A možno aj toto prispelo k tomu, že sa to stalo," pokračuje ďalej v smutných spomienkach Lela, ktorá opísala aj deň, keď potratila.

Karlos je v zápasení profesionál, podľa slov Lely sa zdá, že častokrát na úkor rodiny:

Podľa vlastných slov nemohla spať, celý deň sa cítila nesvoja a keď začala krvácať cítila, že sa deje niečo zlé a vybrala sa na pohotovosť. "Jednému bábätku prestalo biť srdiečko. Lekári sa obávali aj o život druhého bábätka. Mala som stále zle výsledky testov. Bolo to veľmi ťažké obdobie, strach o žijúce bábätko vo mne a smútok za tým druhým," opísala mučivé chvíle čakania na zázrak. Avšak Lela si uvedomuje, že za nešťastnou udalosťou mohla byť súhra náhod a zároveň neľahkého životného obdobia, ktorým prechádzala. Ako partnerka vyťaženého športovca bola na mnohé veci v domácnosti úplne sama. "S odstupom času sa ani nedivím, že sa to udialo. Na veľa vecí som bola sama, popritom som sa starala o zvieratá. Rodinu som mala na Slovensku. Zažila som veľa stresu a plaču, a niektorí ľudia to nevedeli pochopiť, že mi ubližujú v tom najcitlivejšom období, ktoré by malo byť celé radostné a šťastné. Napriek všetkým zlým veciam a stresovým situáciám, som sa snažila byť silná. Tak moc som túžila po dieťatku," píše ďalej Lela a zároveň priznáva, že jedinou oporou jej vtedy boli blízki priatelia a rodina, svojho partnera a otca detí Karlosa však nespomína.

Lela sa s ťaživým tajomstvom rozhodla podeliť s fanúšikmi na sociálnej sieti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Dnes som mala veľmi sentimentálny deň..úsmev sa striedal s pocitom smútku..na insta som zverejnila snímok...ale nie je aktuálny, je to spomienka...keď pán doktor počul na ultrazvuku dve srdiečka...možno preto som na Lilinku tak veľmi naviazaná, nech si myslia ľudia,čo chcú ...mne to nevadí. Bola som veľmi šťastná, keď som zistila, že čakám bábo a naraz u lekára prekvapenie, keď videl na ultrazvuku a počul dve srdiečka. Aj napriek všetkým stresovým situáciám, ktoré mi spôsobovali istí ľudia. A možno aj toto prispelo k tomu, že sa to stalo ?nikdy na ten deň nezabudnem... Nemohla som spať, prevaľovala som sa z boka na bok. Srdce mi bilo moc rýchlo. V noci na mňa skočil pes do postele,to som sa zľakla a sníval sa mi nad ránom sen, že som potratila. Ráno som upratovala dom, varila a nesmierne ma boleli kríže. Začala som špiniť a tak som sa rozhodla ísť na pohotovosť, môj najťažší deň...jednému bábätku prestalo byť srdiečko. Samozrejme, nechali si ma 2 týždne v nemocnici. Lekári sa obávali aj o život druhého bábätka. Mala som stále zle výsledky testov. Bolo to veľmi ťažké obdobie, strach o žijúce bábätko vo mne a smútok za tým druhým.? Z odstupom času sa ani nedivím, že sa to udialo. Na veľa vecí som bola sama, popritom som sa starala o zvieratá. Rodinu som mala na Slovensku. Zažila som veľa stresu a plaču a niektorí ľudia to nevedeli pochopiť, že mi ubližujú v tom najcitlivejšom období, ktoré by malo byť celé radostné a šťastné. Napriek všetkým zlým veciam a stresovým situáciam, som sa snažila byť silná. Tak moc som túžila po dieťatku.Som vďačná za rodinu a priateľov, čo pri mne v týchto situáciach stáli. Najkrajší deň z celého tehotenstva bol 6.8 2019 ( 18+1) , keď mi vysoko špecializovaný odborník na morfológiu povedal, že dieťa je zdravé a bude dievčatko. Vtom momente som bola najšťastnejšia budúca mama na svete. Celú dobu som sa tešila na dievčatko a pripravovala na novú etapu života. Lili je tu už so mnou a napriek tomu sa občas zamyslím, či by to druhé bábo bolo tiež dievčatko alebo chlapček, aké by malo vlásky, očká... či by bolo rovnako stále usmiate ako Lili?.Som veľmi vďacná životu, že mi dal aspoň Lilinku❤??.

Príspevok, ktorý zdieľa Lela Ceterová (@lela_ceterova_official),

Lela si však živo spomína na radosť, ktorá ju zaplavila, keď jej lekár oznámil, že druhé bábätko sa má dobre, je zdravé a bude to dievčatko. "Lili je tu už so mnou a napriek tomu sa občas zamyslím, či by to druhé bábo bolo tiež dievčatko alebo chlapček, aké by malo vlásky, očká..., či by bolo rovnako stále usmiate ako Lili? Som veľmi vďačná životu, že mi dal aspoň Lilinku" píše na záver s pokorou a vďaku životom skúšaná slovenská playmate. K mnohým podporným komentárom sa pridala aj česká miss Natálie Kočendová, ktorá si podobnou smutnou udalosťou nedávno prešla s partnerom Lakym Royalom. "Ty moje zlatíčko, veď vieš. Si silná žena," napísala Natálie, ktorá pred niekoľkými mesiacmi potratila svoje prvé bábätko v 6. mesiaci tehotenstva.  Podľa Leliných slov to bola práve česká kráska, ktorá ju primäla k tomu, aby o svojich pocitoch hovorila verejne.

Súvisiace články

Najčítanejšie