Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tak TOTO je párik, aký nikto nečakal! Dve slávne mená sa dali dokopy!
Zdielať na

Tak TOTO je párik, aký nikto nečakal! Dve slávne mená sa dali dokopy!

Archívna reportáž

Zlatá mládež Hollywoodu žije svojím typickým životom v svetle reflektorov a záujmu médií. Väčšina si to užíva a veľmi radi sem-tam hodia fanúšikom nejakú tú návnadu v podobe novej lásky, či aspoň horúceho flirtu. Tentokrát si pozornosť žiada vnuk legendárneho herca a mladá kráska z prominentnej rodiny.

Slávna modelka s dokonalou postavou a krásnou tvárou Bella Hadid (24) má veľa priateľov opačného pohlavia, no žiaden vážny vzťah. Aspoň donedávna to tak bolo. No zdroje magazínu Page Six priniesli informáciu, že sestru nemenej úspešnej modelky Gigi, videli v New Yorku koncom októbra po boku charizmatického mladého muža.

Tým šťastným mužom, ktorému bolo dopriate vyjsť si s krásnou modelkou na rande, je ďalší prominentný mladík, 21-ročný herec Duke Nicholson (21). Jeho priezvisko nie taktiež žiadna náhoda, jeho starý otec nie je nik iný, ako slávny herec Jack Nicholson. Duke je zároveň synom módnej dizajnérky Jennifer Nicholson (56), čiže si s modelkou pri poháriku vína určite mali čo povedať.

Sestra Belly, Gigi Hadid je na výslní prevádzacích mól už o niečo dlhšie a stihla si už aj vyslúžiť titul modelka roka. Dnes si však už užíva krásne momenty rodičovstva. Preberie mladšia Bella jej žezlo?

​Duke dostal herectvo už do jeho genetickej výbavy, keďže aj jeho stará mama Sandra Knight sa živila hereckým remeslom. A tak nie je žiadnym prekvapením, že si na štúdium vybral súkromnú filmovú školu Wildwood v mekke filmu, slnečnom Los Angeles. Napriek mladému veku si nielenže stihol zahrať v hororovom kinotrháku s názvom Us, ale ešte počas strednej školy nakrútil vlastný krátky film s názvom The Happy Fisherman. Ten však podľa jeho vlastných slov nikomu neukázal. Možno to bude aj tým, že celý dej filmu pojednáva o tom, ako istému rybárovi odhryzla ryba z prirodzenia.

Bella Hadid oslávila 24. narodeniny vo veľkom štýle, zlatej mládeži svetová pandémia ich cestovateľské plány neskríži:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

24?

Príspevok, ktorý zdieľa Bella ? (@bellahadid),

Duke sa s Bellou  stretol už v minulosti, keď obaja pracovali ako manekýni pre dizajnérov Virgila Abloha a Louisa Vuittona, v máji 2019. Bella je veľkou osobnosťou na módnom póle a Duke sa netajil obdivom k nej. Minulý mesiac ich videli v New Yorku krátko predtým, ako odišla s priateľmi osláviť svoje narodeniny do exotickej destinácie. Na svojom Instagrame sa síce o Dukovi nezmienila, ale podľa zdroja spomínaného denníka sa mal oslavy v exotike na neznámom mieste zúčastniť aj on, a nielen ako kamarát.

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie