Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Sánka dole! Herečku nútili mať nadváhu, no ona sa zaťala, schudla a výsledok je fantastický!
Zdielať na

Sánka dole! Herečku nútili mať nadváhu, no ona sa zaťala, schudla a výsledok je fantastický!

Archívna reportáž

Niekedy stačí malý impulz na zmenu životného štýlu, no nie je vždy jednoduché vydržať. Austrálska herečka známa z komédie Ladíme priznala, že ju kvôli filmovým rolám nútili držať si nadváhu. Avšak uvedomila si, že to ohrozuje jej zdravie, zaťala sa, dala zbohom nesprávnym ľudom v profesii a je konečne šťastná.

Herečka Rebel Wilson (40) nevyzerala nikdy lepšie. Po tom, ako schudla takmer 20 kilogramov sa jej darí nielen v práci, ale aj na poli lásky. Dnes už sebavedomá Američanka si tesne pred vypuknutím pandémie našla o 11 rokov mladšieho priateľa, ktorý je navyše z veľmi prominentnej americkej rodiny. Zamilovaný párik si po dlhom odlúčení užíva vzájomnú prítomnosť v teple a denník Daily Mail priniesol fotografie z ich prvej spoločnej dovolenky.

Rebel a jej nový priateľ Jacob Busch (29), si nedávno užívali spoločnú dovolenku pri mori, nechýbali romantické gestá a vodné radovánky, ktoré podľa vlastných slov herečka v narodená znamení Rýb miluje. Blondínka sa spoločnými fotkami z výletu pochválila na Instagrame a zároveň predviedla svoje pokroky v chudnutí. Síce pred fanúšikmi ešte asi nemala odvahu odhaliť sa rovno v plavkách, no ostych bol zbytočný. Na pláži na nich striehli paparazzi, ktorí fotky rýchlosťou blesku vyslali do sveta. Foto z pláže si môžete pozrieť v galérii TU.

Aj v druhom pokračovaní komédie Ladíme! si v roku 2012 zahrala Rebel úlohu Tučnej Amy, práve kvôli prísľubu budúceho angažmán ju vraj nútil udržiavať si nadváhu:

Avšak sympatická herečka sa nemusí vôbec za nič hanbiť, úbytok na váhe je vidieť a najdôležitejšie je, že sa cíti zdravo spokojne. Od dokonalej fitness postavy svojho partnera síce ešte má ďaleko, no pokrok oproti časom, keď hrala tučnú Amy vo filme Ladíme je markantný. Podľa spokojného výrazu jej priateľa Jacoba je však isté, že má Rebel rád takú, aká je, a to je pre oboch to najdôležitejšie.

Herečka Rebel Wilson po boku mladého miliardára doslova žiari:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hot & Spicy #cabosanlucas

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson),

Herečka Rebel Wilson a biznismen Jacob Busch, pochádzajúci zo známej pivovarskej rodiny ktorej patrí pivovar Anheuser-Busch, sa dali dokopy ešte koncom roka 2019. Po vypuknutí pandémie sa herečka vrátila do rodnej Austrálie, no začínajúca láska prežila dlhé mesiace aj na diaľku. Pár sa po prvýkrát ukázal spoločne na červenom koberci v Monaku na galavečeri poriadanom monackým princom Albertom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie