Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bude Brad Pitt opäť otcom?! Mamou by mala byť jeho vydatá milenka!
Zdielať na

Bude Brad Pitt opäť otcom?! Mamou by mala byť jeho vydatá milenka!

Archívna reportáž

Ako sa zdá, Brad Pitt (56) svoju bývalú partnerku Angelinu Jolie (44), nemá potrebu priveľmi šetriť. Je známe, že Angelina veľmi citlivo reaguje na všetko, čo sa týka Brada a on na to už asi veľmi nedbá. Žije svoj život, nezávisle od nej. Po rokoch strávených v strese si to azda aj zaslúži. Pokoj a šťastie mu prajú všetci jeho priaznivci, ale nová informácia zaskočila asi každého.

Fanúšikovia jedného z najväčších krásavcov v histórii filmu pozorne sledujú najmä ženy v jeho blízkosti. Mnohí by Bradovi Pittovi priali, aby sa dal opäť dokopy s bývalou manželkou Jennifer Aniston, ale to sa nestalo. Po jeho boku sa však objavila iná žena, doteraz nie veľmi známa nemecká modelka so slovanskými koreňmi, Nicole Poturalski (27).

Táto vydatá matka sedemročného syna Emila, žije vo voľnom manželskom vzťahu s omnoho starším majetným podnikateľom. Rada dáva na sociálne siete svoje fotografie a statusy. Po jej zmienke na Instagrame, že čoskoro oznámi niečo nové, slovami „niečo vzrušujúceho je v pláne,“ začali mnohí špekulovať, či nečaká s Bradom dieťa. Utvrdzuje ich v tom skúsenosť, že keď pred rokmi na sociálnych sieťach zdieľala rôzne rodičovské tipy, čakala prvého potomka. Teraz totiž robí to isté. Ak sa ukáže, že je to pravda, pre Angelinu to bude ďalšia tvrdá rana.

Po škaredom rozvode by novú lásku Bradovi mnohí dopriali:

​Nedávno ťažko znášala skutočnosť, že Brad trávil s Nicole romantické chvíle na ich sídle Chateau Miraval vo Francúzsku. Pre ňu má toto miesto veľký význam. Tam pred šiestimi rokmi s Bradom spečatili svoj vzťah sobášom za prítomnosti svojich detí, ktoré si to veľmi priali. Nevedno, či to Pitt robí naschvál, alebo mu nezáleží na tom, akú bolesť spôsobuje svojej bývalej partnerke. „Angie je dosť rozzúrená a načisto ohromená z toho, že sa k tomu Brad znížil,“ pre The Mirror prezradil herečkin známy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

????

Príspevok, ktorý zdieľa Nico (@nico.potur),

Či práve Nicole je pre Pitta tá pravá, nie je isté. Jej doterajšie vzťahy nepôsobia príliš dôveryhodne. Neistý otec dieťaťa, podivný vzťah s albánskym hercom, či netradične voľné manželstvo s bohatým podnikateľom nie sú práve signálom stability. Nemecká modelka ukrajinského pôvodu, ktorá profesionálne vystupuje pod menom Nico Mary, či Nico Potur, pracuje od svojich trinástich rokov pre mnohé modelingové agentúry po celom svete. S Bradom ju bolo možné vidieť po prvýkrát pred rokom na predstavení opery Kanye Westa.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie