Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tajný profil princa Harryho na sociálnej sieti odhalený! Využil ho aj na flirty s Meghan!
Zdielať na

Tajný profil princa Harryho na sociálnej sieti odhalený! Využil ho aj na flirty s Meghan!

Archívna reportáž

Princ Harry, ani jeho brat William nemali nikdy oficiálny účet na sociálnej sieti. William si založil spoločne s Kate profil až pod svadbe, ako sa z nich stali vojvodovia z Cambridge, hoci profil nesie názov Kensington Royal. Harry a Meghan boli pôvodne jeho súčasťou, no rozhodli sa odtrhnúť a vytvoriť si vlastný profil.

Po svadbe s Meghan si vytvorili spoločný profil s názvom vojvodstva, ktorého tituly od kráľovnej dostali. Sussex Royal je už minulosťou, Alžbeta II. manželom dokonca zakázala používať slovko "royal", teda kráľovský. A hoci na to slovo nemá žiadne práva, Harry a Meghan to akceptovali.

Hoci sa o ich novom profile s avizovaným názvom Archewell klebetí už celé mesiace, zatiaľ v tejto veci žiadne kroky nepodnikli. Obaja sú úplne mimo sociálnych sietí, čo ich fanúšikom rozhodne nerobí radosť.

Princ Harry bol vždy nekonvenčnejší ako jeho brat:

No nie je isté, či nejaký profil skutočne nemajú. Harry už totiž raz napriek zákazu kráľovskej rodiny mal súkromný, hoci len inkognito, profil. Tvrdia to autori knihy Finding Freedom, ktorá je už mesiac v predaji a čitatelia sa nestačia čudovať. Po prvom rande v roku 2016 si údajne hneď padli do oka a Harry chcel s herečkou ostať v kontakte aspoň na Instagrame. Jedného dňa jej pribudol fanúšik s nickom @SpikeyMau5.

Na oficiálnom Instagrame manželov pribudol posledný príspevok deň predtým, ako sa definitívne oddelili od britskej kráľovskej rodiny:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference—as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line—together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community - for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

Príspevok, ktorý zdieľa The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal),

Za zvláštnou prezývkou údajne nebol nikto iný, ako samotný princ Harry. "Na profilovke nebolo vidno žiadnu tvár, bola tam len helma v tvare myši, takže pre väčšinu ľudí to nič neznamenalo," píše sa v knihe. Nevšimli si zrejme ani to, že jeho srdiečka Meghan opätovala. V skutočnosti ale malo ísť o Harryho profil, prezradil ho práve zvláštny nick. "Nakoľko je veľký fanúšik housovej hudby, vytvoril si pseudonym s pomocou časti mena jedného zo svojich obľúbených DJov, DeadMau5. Spikey pochádza z facebookového profilu, ktorý kedysi Harry používal. Tam sa volal Spike Wells. Spike bola prezývka, ktorou princa oslovovali najmä dôstojníci Scotland Yardu," analyzovali v knihe prezývku. V každom prípade, Harry už profil nevyužíva, flirtovanie s Meghan zvládne aj bez sociálnych sietí.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie