Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Šialená predpoveď! Zosnulá Hanka sa vraj Jiřímu Krampolovi o 9 rokov vráti!
Zdielať na

Šialená predpoveď! Zosnulá Hanka sa vraj Jiřímu Krampolovi o 9 rokov vráti!

Archívna reportáž

Minulý pondelok zažil obľúbený český herec, 82-ročný Jiří Krampol, azda najhoršie chvíle v živote. V náručí mu absolútne nečakane zomrela jeho o 23 rokov mladšia manželka, Hana Krampolová. Hoci si myslel, že ide o prasknutý vred a následné vnútorné krvácanie, pitva ukázala, že jej zlyhali všetky vnútorné orgány.

Hana Krampolová roky bojovala so závislosťou na alkohole, tabletkách a cigaretách. Hoci prvé dve neresti sa jej podarilo eliminovať, predsa len v jej tele nastal zjavne nezvratný proces smerujúci k tragédii.

Zronený Krampol pôvodne nechcel ani organizovaný obrad, napokon si to ale rozmyslel. Na poslednú rozlúčku, ktorá bola len pre uzavretých okruh najbližších, pozval aj niektoré známe osobnosti, no aj zaujímavé postavy, ktoré dostali slovo, píše portál Blesk.cz.

Posledný rok boli Krampolovci na pretrase najmä pre problémy Hanky:

​Na smútočnom akte vystúpil duchovný, otec Damián, ale aj argentínsky šaman, spisovateľ a novinár, 70-ročný Juan Braun. Jeho prejav bol plný optimizmu, ale aj zaujímavých, priam šokujúcich slov. "Od indiánskych kmeňov som sa dozvedel, že človek má dve duša. Jedna ostala s tebou, Jiří," povedal smútiacemu vdovcovi.

Smútok zaháňal Krampol aj v spoločnosti zápasníka Vémolu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pohodove odpoledne???

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

No vzápätí prišla značne prekvapujúcejšia správa. "Hanička sa ti o deväť rokov vráti. Musíš sa držať, lebo keď budeš mať 91 rokov, bude opäť tu," povedal Braun, veľký priaznivec reinkarnácie. To možno medzi slzami Krampola potešilo. "Nedávam to veľmi poznať, ale som veľmi smutný. Mal som Haničku veľmi rád a ešte som sa stále s tým, že zomrela, nevyrovnal. Neviem, si predstaviť, čo teraz bude," hovorí Krampol. Aby na žiaľ čo najrýchlejšie zabudol, vrhol sa do práce, ale chodí za rozptýlením aj medzi kamarátov.

Súvisiace články

Najčítanejšie