Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tak predsa dala láske opäť šancu?! Agáta ukázala svojho nového priateľa!
Zdielať na

Tak predsa dala láske opäť šancu?! Agáta ukázala svojho nového priateľa!

Archívna reportáž

Česká modelka, moderátorka a hviezdička sociálnych sietí Agáta Prachařová má koleso lásky roztočené na plné obrátky. Potom čo jej krachlo manželstvo s populárnym českým moderátorom Jakubom Prachařom, s ktorým má malú dcérku, sa po jej boku objavilo niekoľko mužov, no o vážnych vzťahoch sa nedalo hovoriť.

Zdá sa, že Agáta opäť skúša šťastie po boku nového muža a k novému vzťahu sa hrdo hlási. Fotografiu s novou láskou zverejnila aj na svojej sociálnej sieti, čo by mohlo znamenať, že je to už viac ako iba letný flirt.

Agáta Prachařová sa po niekoľkých mesiacoch citového sucha opäť zamilovala, dokazujú to romantické fotky na jej instagramovom profile. Na nich sa k sebe títo dvaja holúbkovia nežne túlia a slová o láske do popisu vložila aj samotná modelka a mama dvoch detí, Mie a Kryšpína.

Budúcnosť ukáže, či si Agáta trúfne s novým priateľom aj na tretie dieťa:

"Láska je duševná choroba," zacitovala pod fotografiou slová gréckeho psychológa Platóna. Príspevkom si vyslúžila množstvo lajkov a gratulácii k novej láske. Avšak Agáta o krátku chvíľku zablokovala možnosť tento príspevok komentovať. No okrem iných jej stihla okomentovať fotku aj jej dobrá kamarátka, herečka Eva Decastelo so slovami: "No konečne." Či tým myslela, že Agáta lásku konečne priznala, alebo že si konečne niekoho našla nevedno. Ale ani zo slov samotnej Agáty asi nejde o nejaký pár dňový flirt, dá sa teda predpokladať, že ich láska sa formovala už nejaký ten piatok.

Agáta sa novou láskou pochválila na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

laska-je-vazna-dusevni-choroba... Platón klasický řecký filozof -427 - -347 př. n. l.

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

"Potvrdím vám to, že je to môj nový chlap," povedala stručne pre portál Extra.cz Agáta a ubezpečila, že viac neprezradí. Možno si chce po medializovali vzťahoch dať väčší pozor na súkromie a svoju lásku si chrániť. Či sa však pri jej exhibicionizme a rozmarnej povahe podarí súkromie ochrániť, ukáže už iba čas.

Súvisiace články

Najčítanejšie